EsilaMiracAyazEren_Moms
Elinize ağzınıza sağlık . Çok teşekkür ederimm umarım bende atlatırım normal dogum yaparım.. bebek cıktıktan sonra yeniden dogmus gibi oluyorsun diyor herkes . İnanın hayatımın dönüm noktası şuanda sadece doğum 😄 umarım hepimiz için çok güzel geçer 🙏
Doğum şekli tercihi arada kaldım
Eas Ne demek rica ederim. Bu arada evet dönüm noktanız olacak ona emin olabilirsniz 😊😊
Eas şansa bırakma ozaman işini zaten doktorlardan rica üzerin sakinleştirici yapmalarinida rica edebilirsin
Tatlibebek
Doktoruma anlattım korkarsam kriz gecirme ihtimalimi herseyi biliyor . Şuan doğum şekli belli olmadigi icin tam plan yapamadik ama ben kendimi anlattim.
Eas normal doğumu çok istedim ve 39+1 de suyum geldi, catim normal, acilmalarim başladı. Sizin gibi bebeğimin kafası doğum kanalına tam girmedi. Suyum tükendi bebeğin kalp atışı azalınca acil sezaryana alindim. Dogdugunda kafası yamuktu hatta yerlesememis kuzum kanala🤭Aynı gün çok rahat şekilde bebeğimle ilgilendim sezaryandan korkuyordum ama tam tersi kolaylıkla gecti benim. Bebek sağlıklı olsun da doğum şeklini kendisi belirliyor.
Meltemak35
Cok tesekkur ederim paylaştığınız için bir şey sorucam bir yarım saat önce oturdugum yerden ayaga kalktiğimda bir seyin gittigini hissettim çay tabağı kadar bi su vardi camasirimda . Acaba su olabilir mi ? Yani su zatende akıntı mı bebegin suyu mu doktoruma yazdim ama daha cevap vermedi
Eas normal dogumu bekleyin. Sureci hizlandirmak bebegin asagi inmesini saglamak icin merdiven inin. Bol ilik dus alin. Birde en onemlisi plateste oturup kalkin (internetten hareketleri bulabilirsiniz) plates topu yoksa ben koltuga yastik koyup yapmistim. Herseyi kendiliginden gelişti yavrumun
Betulsen34
Romatizmamdan dolayı cok yuruyemiyorum ama son 3 güne kadar günde 3-4 bin adim attim hergun az yada cok pilates topuyla hareketler yapıyorum . Gerisini allaha bıraktım hayirli kapi acsin insallah 🙏😊
Eas anladim cnm tekrar geçmiş olsun
Eas suyunuz gelmiş olabilir, dokturunuz dönüş yaptı mı? Benim suyum çok bariz sarıl sarıl gelmisti anlamiycak gibi değildi, herkeste farklı olabilir
Meltemak35
Simdi hastanden dönüyorum gelen şey kesinlikle suydu ondan eminim ama doktorum yeterli degil cok gelmesi lazim dedi . 😞 Cok yoruldun elif haftaya deneyelim dedi bilmiyorum
Eas 39+5 de dr u arayıp artık dayanamıyorum ddim. zaten çatı muayenem berbat geçmişti. aradigim gün tekrar çatı muayenesi oldum ve dr normal doğum yapamazsın normal istiyorum diyorsan da bebeği vakumla çekeriz oksijensiz kalır ve yoğun bakımda kalabilir ddi zor bi gebelik geçirdim 2 düşük sonrası gebe kaldım ve çok korktum hala çevredekiler salak saçması baskıları yüzünden bi düşünüp arayacağım ddim doktora 1 saat sonra arayı sezeryan kabul ettim
benim rahat geçti çabuk toparladım tam 40.haftada doğum yaptım
ogrencianne35
Bende bugun catı muayenesi oldum 3. Kez ve hicbir gelisme yok . Bebek hala yukarıda kafası kanalda degil . Bende artik dayanamiyorum sabah oturdum agladım . Bugun doktorum 1 martta deneyelim dedi önce suni sancı olmazsa sezeryan . Bende sıcak bakıyorum artık zaten 39+5 oluyor o gün . Dahada gelmeyen bebek gelmez sanirim . Ama moralim sıfır ve korku sardi beni
Eas arkadaşım 18 saat suni sanci sonrası sezeryana alındı 😓😶
umarım sizin uzun sürmez. benim doktorum son çatı muayenesinde 1 cm açılma bu açılma ile normal doğum zor olur suni sanci ile demişti. benim de rahim kaslarim dardı normal doğum riskliydi
Eas siz tetikte olun o zamn. Ben de nasıl anlarım diyordum kesinlikle akıntı veya idrar gibi olmuyor.
ogrencianne35
Bende hic acılma yok bebek cok yukarda . Gercekten o kadar kötüyüm ki anlatamam . Duvara toslamış gibiyim . Sanirim direk sezeryan rica edicem bilmiyorum Allahim hayirli bir kapı açsın 😭
Meltemak35
Ben tetikteyim ama malesef hic bir ilerlemem yok ümidim kalmadı normal dogum acısından . Salı günü gidicem sanirim akşam eşimlede netleşeyim . Benimde nasibim buymuş ..
Eas Canım eğer kilosu çok ilerde değilse bekle bence kendi gelsin☺️