Yagmurak5 Sinemmmasya e-nabiz indir devlet hastanesi sonuçlari vermiyorsa bazen çıktı olarak vermeyebiliyorlar ama görüyor doktorlar diye biliyorum
Pembekurdele MihrimahVeAnnesiii aynen dediginiz gibi e nabizda ikili test diye sonuc yaziyor ama dosya acilmiyor dosya ektedir falan yazsada acilmiyor ancak hastaneden alabilirler sonucu
MihrimahVeAnnesiii Pembekurdele Hanımefendi ısrarla baktılar diyor tamam baktılar da ikili testin raporu düşmüyor neye baktılar ?🙄🙄
Kuzeyn_annesi Sinemmmasya bende sizin gibi yaptım fakat e nabıza duşen değerler dışında bir rapor daha oluyor bunuda sadece ikili test yaptrdığın doktorundan alabiliyorsun ondan alıp yne kendi doktoruna gösterebilirsin.
2kizanasi Benim bildiğim grafikli bir rapor çıkıyor onuda alıp özeldeki doktorunuza gösterebilirsiniz yani bende öyle yapcam haftaya daha önce yapmadım bilmiyorum
Kokturk Sinemmmasya Görür. Senin yanında e nabızına giriyor ve senn teline şifre geliyor sen onu özeldeki dr ye söylüyorsun ve görüyor herşeyi
Fasulyeninannesi1 Sevgili annelerimiz tartışma içeren yorumlar karşılıklı olarak silinmiştir. Lütfen yorum yaparken forum kurallarına uyalım, kelimelerimizi dikkatli seçelim ve tartışmaya gidebilecek yollardan kaçınalım. İyi forumlar dilerim ✨💜