Damla3434 Seld632 ben amniyosentez yaptırdım. Başında kist , bağırsaklarda parlaklık var diye yönlendirdiler :( sadece kisti hiçbir doktor önemsemiyor ama en az 2 belirti var ise amniyosentez öneriyorlar. Hakkımızda hayırlısı olsun , güzel sonuçlar alalım
Damla3434 umranozby cinsiyet ile alakası olduğunu düşünmüyorum, bize kız dediler. Malesef kistimiz var :( geçsin gitsin inşallah uykularım kaçıyor
Suzitosuzi Yazmayı unuttum güzel anneler. Kistimiz artık yok 🙏🏻☺️🤗 İçinizi ferah tutun inşallah geçer
hmmokk Suzitosuzi çok şükür bizim kistimiz de kayboldu😊 Allah cümlemize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah
FilizDemir Suzitosuzi yazdıktan sonra diğer yorumları okuyorum yanlız çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri göstersin 🤗🤗🤗
FilizDemir Suzitosuzi canım benimde 18. Haftada beyninde küçük bi kist var 1 aya kaybolur dedi yıkılmıştım hatta post açmıştım beraberinde farklı şeyler çıkmadıysa problem olmuyo demişlerdi ve en önemlisi biri bebeğine güven demişti yawruma güvendim ayrıntılı ultrasona girdim 24. Haftada ve kist kaybolmuştu doktor kaybolur diyorsa bişey biliyordur üzülmeyecek bişey değil ama hiç kafana takma pozitif düşün rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Damla3434 Ceydaaa yeni gördüm yazınızı evet bağırsaktaki parlaklık geçti şükürler olsun. doktorlar abartmayı seviyor almak istediler sapasağlam çocuğu hatta bi tanesi aldırmıyorum diye tersledi falan. Amniyosentez sonucum iyi geldi.. darısı tüm bekleyenlere olsun