Suzitosuzi Merhabalar, bugün ayrıntılı ultrasona girdim ve bebeğimin beyninde kist gördü doktor. Endişelenme bir ay sonra tekrar bakalım dedi. Ama elimde değil endişelenmemek.. Var mı başına gelen? Yüreğime su serpin lütfen 🙏🏻
Denizinannesi07 Suzitosuzi canım bir çok kişide duydum zamanla geçen bir durummuş zaten takip edilecek bir konu tedavisi olan bir durum değil kontrollerine git içini ferah tut sen iyi ol ki bebekde iyi olsun
Anneyimm Suzitosuzi ben yasamdm yasamayacgimizi da bilemeyiz tabiki elimizde degil endiselenmemek ama oyle dedigine gore vardir bir bildigi bende bugn oglen gircem allah buyuk skma canini kuzum dua et 🙏
umranozby Suzitosuzi bizimde kafasında su toplanması vardı canım sınırdaydı iki hafta sonra tekrar gittik normale düşmüştü geçer inşallah 🙏
Ebrfth Suzitosuzi canim bende yasadim bunu 17 haftalikti bebegim beyninin sag tarafinda kroid pleksus kisti var dedi ama gecer dusnme dedi elde degl snn gbi dusunuyrdm dua ettm hep uzuldm ygurt sut ceviz yedim bol bol ama rabbime sukurler olsn. 25.haftada kayboldu gttik kaybolmus kistinz cok guzl bisey dedi korkma bnce dua et allaha kayboluyor 36 dan snra kaybolmazsa sknti sen sadece dua et 😘
Seld632 umranozby merhaba Bizimde dün çıktı sınırda 11 mm dün geceden beri uyuyamıyorum. nasıl bir yol izlediniz bize amniyosentez dedi doktor ama korkuyorum yaptırmaya siz yaptırmış mıydınız?
hmmokk Suzitosuzi aynı şekilde detaylı ultrasonda benim bebeğiminde tek taraflı beyninde kist çıktı doktor 24.haftaya kaybolur büyük ihtimalle dedi dua ediyorum bol bol Allah sizin bebeğinizi de hayırla sağlığına kavuştursun inşallah artık siz de duamdasınız
Ebrfth Suzitosuzi daha gorunur kuzum amaa 25.ci haftadan snra gecer sennde inslh bnde 21. Haftada hala gecmedi demisti oyuzdn bekle emnim gecicek gecince guzl haberlerini paylas beklerm 😘
Sedahoca Suzitosuzi benim de bebeğimde kalbinde parlaklık gördü.😞 İlk haftalarda da beyinde bir yer gelişmemiş demişti ama sonra kapandı o alan .Gönlünü ferah tut .Sağlıkla kucağına alırsın canım inş 🙏🏻🙏🏻
ftmaygmur Suzitosuzi detaylida bizde de göründü doktor çoğu bebekte olur ve geçer dedi bizimki de sonraki haftalarda kaybolmuştu içinizi ferah tutun.
umranozby Seld632 sınır 10 dedi bizim 9.6 cıktı iki hafta sonra gittik 7 ye düşmüştü genelde oluyormuş özelikle erkek bebeklerde daha çok bence bekleyin bidahaki kontrolde düşmezse amniyon sıvısı verin derim yüksek bir değer değil 11
Damla3434 Seld632 ben amniyosentez yaptırdım. Başında kist , bağırsaklarda parlaklık var diye yönlendirdiler :( sadece kisti hiçbir doktor önemsemiyor ama en az 2 belirti var ise amniyosentez öneriyorlar. Hakkımızda hayırlısı olsun , güzel sonuçlar alalım
Seld632 umranozby evet erkek bebek. Ama amniyon sıvısı vermek için bu hafta son dedi. Yoksa kordondan alınır dedi. İnşallah küçülür bizimde
Damla3434 umranozby cinsiyet ile alakası olduğunu düşünmüyorum, bize kız dediler. Malesef kistimiz var :( geçsin gitsin inşallah uykularım kaçıyor