• Doğum
  • yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?

badeninannesiii iyi yapmışsınız 😊 sonuçta bu bebişler doğacak, keseye nere hitap ediyorsa orası olsun, sağlıkla gelsinler 🥳

Brcc92 bugun yaşam hastanesine gititm doğum ücreti 5400 imiş normal oda için yarı suit için ektra 750 suit oda içinse 1500 tl ek ücrer istiyorlarmış haziranda tekrar bir zam gelebilir dediler ama net değil tabi

Emine5534 meganın fiyatları yüksek cnm . Ama medipol fiyatı normal dogum 2.800 verdik biz çok ilgililer grrcekten fiyatı az bile doktoru hemşiresi hasta bakıcısı çok iyi ve çok temiz hastane kesinlikle tavsiye ederim dha fazla para vermeye gerek yok

100111 Sincan koru hastanesi. Doktorumdan da asiri memnunum. Kendisi onceden sincan korunun bashekimiydi. İlk cocugumu da kendisi takip etti ve dogurttu. Simdi kendi muayenehanesini açtı. Su an ki dogum paketi fiyati yilbaisndan sonra zamlanmis. 8500tl.

Kocaeli’de ki arkadaşlarım için güncelleme yapıyorum dün izmit konakta randevum vardı Firdevs hanımla
      Muayene için 315
      Nst için 10₺
      İdrar ve kan tahlili için 109₺ verdim.

Normal doğum 5000 (edipural isterseniz ekstra 500₺)
      Sez.5500
      Zorunlu covid testi için 150₺
      Diye fiyat aldım

Doğumun içinde ekstra fotoğraf çekimi küçük bi albüm yapıp veriyolarmis.refakatci dışında kesinlikle ziyaret kabul etmiyoruz dediler 🤗🤗🤗ilgilenenlere merak edenlere bilgi olsun

miray76t yaaa ne güzel memnun kalmanız hangi doktora gittiniz peki esenlerde olan medipol dimi faha önce çocuk doktoruna gitmiştim oraya memnun kalmştım baya önceden ama

Nus_12 muayene 160 TL kontroller Çankayatıp da yapılıyor dört gün sonra kontrolüm var artış olmuş mu bilmiyorum gidince öğrenecem.

mrvasln Bende Bi yandan devlette takipliyim Ömür Erden e bir yandan özelde Onur Bey e. Her ihtimale karşı ikisine de gidiyorum nerde doğum yapacağıma karar verene kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum 😁 Biz 21 haftalığız besirlide oturuyorum ya siz? 🤗🙏🏻

Asli6- oda çok kafa karıştırıcı degil mi ve tabii yorucu başta öyle yapmayı düşündüm bende sonra dedim doktorun biri bişey diyecek öbürü başka biri başka ilaç verecek digeri başka ya nasib dedik çıktık yola 🤲 hayırlısı allahtan dua edin bizede.. benim bebeğim 19 haftalık teyzesi kaşüstünde oturuyorum bende

Emine5534 evet cnm esenler medipol hastanesi. Doktorm fatma bilgehandi ama dogum aksam olduğu için selma hanım vardi o girdi çok iyi bir doktor oda . Ilgi temizlik herşey çok guzeldi gerçekten.

92Seda çok teşekkür ederiim ☺️Benimde doğumum hazirana geliyor kısmetse zam gelmeden doğururum inşallah 😘

haziransekiz Kepez devlet hastanesinde Fatma Özlem kılıç diye bir doktor şuan iyi ilgileniyor sonradan bozar mı bilmiyorum 😅🤷🏻‍♀️cumaya kontrolüm var o kadar yoğun bir doktor ki asla randevu gününde bulunmuyor ya sabahın köründe gidip sıraya gireceksin ya da randevu almak için 1 ay bekleyeceksin 🤷🏻‍♀️

burcuo merhaba, bu ne zamanki fiyat acaba? 2 hafta önce sordum normal 7500, sezaryen 9500 dedi doktorum😬