pusatmom35 emineisk28 ığdır da muayene 250 normal doğum 4000 sezeryan 4500 ama ben devlette doğurup özele vereceğim doğum parasını çocuğuma harcamayı planlıyorum
fatoskarakus Muayene 100 ₺ , normal doğum 1100 sezerryan 2100 ₺ henüz nst ye girmedim bilmiyorum 🤷🏼♀️ Şanlıurfa bu arada
Usnac1995 Valla bu ücretleri görünce iyi bir araştırma ya da devlette neden yapmıyorum diye sorguluyorum 😂 kızlar devlette doğum o kadar mı kötü
northandmother Usnac1995 çok şükür durumum iyi devlette sıra bulamayinca özelde de muayene oluyorum herhangi bir problem olmazsa elbette ki devlette normal doğum yapmak istiyorum özel hastanenin sadece ve sadece adı var iyi olanlarda elbette vardır bişi diyemem ama devletten şaşmam istediğin taktirde tek kişilik odada kalıyorsun ücretini ödeyerek
Empatiksiz Usnac1995 neden kötü olsun annem devlete dogumevinde ebe. Ve gayet temiz hijyenik kuralı kuralına çalışılıyor. Çok özel sebebiniz yoksa devlette doğurulabilir.
NurAl68 Usnac1995 bence hayır ben devlette yapacam .Bızım ülkemızın hastanesınden bedava yabancılar yararlanıo biz neden yararlanmayalım
Teadora Usnac1995 niye kötü olsun ? İlk oğlumundevlette dogum yaptım normal dogum şuan ikinci gebeliğim sayılı günüm kaldı evimin karşısında mıs gbı hastane var niye özele gidp te 1 gün için dünyayı verim o parayı benegın ve oglumun ıhtıyacı ıcın kullanırım bezlerın fıyatları ortada bu zamanda gereksız gelıyor bana ve hastanenın ayrı ucret alması doktorun kendıne ekstra ucret ıstemesı butceyı oldukca zorluyor
hukukcuanne_06 Esrtl doğum paketi mevcut mu? Acımadan sanırım bahsettiğiniz hastane. Ben de oralıyım ama ankarada yaşıyorum. Ankara İstanbul İzmir dışında en pahalı fiyatlar eskişehirde gibi geldi de doğum paketi var mı diye merak ettim
Brcc92 Afraninanasi59 tekirdağda ne kadar Ki ben yaşam hastanesine gidiyorum ama sormayı unutmuşum geçen gün telefonlada bilgi vermediler sizin var mı bi bilginiz ☺️
Ceydaturan Handeee2 2 hafta önce gittim 4 ünde tekrar gidecem ama biz anlaştık değiştirmezler diye Ümit ediyorum 😂
Kyb derinnguney bende balıkesirde dogum yapıcam hangi hastane acaba 2 sene önce sevgi hastanesi 4200 dü
Gorkemm tun ben bower hastanesine gidiyorum ceren Doğanay a çok güzel ilgileniyor ultrasonda uzun uzun inceliyor 150 gibi bir şeydi ücreti sanırım şimdi unuttum
Mirayelif tun ben Genesis pınar hanıma gidiyorum bu 2.hamileliğim ilk hamileliğimde de pınar hanıma gitmiştim
bebislerimi_buyutuyorum emineisk28 Antalya muayene ücreti yanlış değilsem 250 sezeryan 5bin normali bilmiyorum 🤦🏻♀️😏 hepsi almış başını gidiyor tabi artık o hastaneye gitmiyorum devlette daha ilgilisini buldum şükür
Gzdecinar bebislerimi_buyutuyorum antalyada yasiyorum bende memnun kaldiginiz yer neresi devlette bilgi verebilir misiniz
DilaraArslan07 bebislerimi_buyutuyorum Hangisine hangi doktora gidiyorsunuz biz 1 kez devlete gittik Allah etmeye biz özel değiliz kime denk gelirsen o girer doğuma falan ukala ukala konuştu
Mrv135 emineisk28 İstanbul Anadolu Yakası muayene 300, normal doğum 5150, zorunlu sezaryen 5600, isteğe bağlı sezaryen 7100.
Mrv135 Smyye1B İzmittekileri falan bilmiyorum ama Gebze’de medicalpark pahalı diye biliyorum ablam da orda yapmıştı.
Tugcesevimli Smyye1B bende özel bir kliniğe gidiyorum doktorumdan çok memnunum medara ve akademide genelde dogurtuyor,Medar için 6000 dedi bana sezeryan normal farketmiyormus.