• Doğum
  • yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?

Ankaradayım doğum ücreti 8000 istiyor baya pahalı 😒doğum ücreti deyince moralim bozuluyor.

Ankara 19 Mayıs özel hastanesi normalde muayene 250tl fakat eşim Polsan üyesi olduğu için 167tl veriyoruz doğum normalde ne kadar bilmiyorum sezeryan polsanlıya 4500

Ceydaturan nasıl anlaştınız ödemeyi önden mi yaptınız bilgi verirmisiniiz ☺️

emineisk28 Trabzon muayene ücreti 285 doğum konuşmadık henüz saha erken diye sanırım Ama çok pahalı burası renkli ultrason özle bir klinik adı verdi doktorum 1000 TL 😭

Empatiksiz devlette doğuma Doula kabul ediliyor mu? Ben müdahalesiz bir doğum istiyorum (kesi atilmayacak, vakum forseps kullanılmayacak, karın çok gerekli değilde bastirilmayacak, suni sancı yok, ilaç anestezi vs yok… ), Bebeğimin de yıkanmasını istemiyorum vetniks kalsın birkaç üzerinde istiyorum ve göbek kordonu hemen kesilmesin nabız atana kadar beklensin istiyorum. Devlet için hiç araştırmadım. Gebenin bu isteklerine saygı gösteriyorlar mi? Eşimi muayeneye bile almadılar bir kez gittiğimizde doğuma hiç almazlar sanırım.

Ozlem_2258 çok tuhaf sezeryanin daha pahalı olması gerekirdi teşvik eder gibi olmuş

Muayene 350 diye biliyorum ben paket olarak aldım 8500 TL Ankara Keçiören

emineisk28 muayene özelden özele farkediyor, ben 500 e gidiyorum. Doğumumun nasıl olacağını bilmiyorum inşallahhh fiyatlar uygundur 😢 -Gaziantep