Eymensmom35 Svcnvebebegi doktorun dediğine kulak verin ama uzun süre dinlenin vardır bir bildiği sağlıkla kucağınıza alın insallah
Rumuz_07 Svcnvebebegi ben özellikle sordum yapmam gerekenlet neler diye dediğiniz şeyleri söylemişti sorunum da yoktu. Sizede sorunun yok diyip bunları demişse ilgili dr unuz var demekki sizin aklınıza gelmeyen şeyleri hatırlatıyor ☺️
Svcnvebebegi Rumuz_07 hiç sormadan doktor söyledi. Ve çok küçük hatta niye erken geldin dedi. Bende folik asit yazarsiniz diye dedim. Belki de ondan dolayıdır. Yinede dikkat edecem ama. Çok sağolun Allah razı olsun inşallah 🤲🤲🤲😊
Cananyildiz Svcnvebebegi bana dikkat et ağır kaldırma dedi, cinsel iliskide fazla sarslma olmasn dedi ama ev süpürüp silmeyi ilk defa duydum kanama, tehlike yoksa neden öyle demiş anlayamadım
Lalisa Svcnvebebegi merhaba bende reglim gecikti diye bilmeden 4+6 haftalıkken gittim bana haftaya gel kalp atışlarını duyalım dedi sizinkini neden iki hafta sonrasına attı acaba merak ettim. Özele mi gidiyorsunuz devlete mi ?
Svcnvebebegi Lalisa devlete gidiyorum canım. O zamana kadar belki duyalmayabilir. Tam emin olmak için konustu heralde