sedamom00 Bsra19ogz afiyet olsun 😋 ben çorbasız yemek yapamıyorum eşim istiyor yapmayınca da gıcıklık yapıyor laf söylüyor 🙄
Bsra19ogz sedamom00 sedamom00 kolay gelsin valla canım 😄😄çorba çeşitleride kısıtlı insan ne yapcanı şaşırıyor
sedamom00 trakyalikizce ohh oh mis gibi fırın torbası ile yapın limon kekik zeytinyağı eğer evde soya sosu da varsa ekleyin güzel oluyor ☺️
Serapcemre sedamom00 😊ya hiç sorma sağ olsun eşim cıkarır kendi de yapar ama cogunluk biz de hiç zevk alarak yapmam yemekte 😀 yani skılıyorm ne yaparsam yapaym hep yatasım var bebek var hamıleym 😄
Aselsevde sedamom00 dünden ıspanak yemeğim var kaynanamda ıspanakli pide yapicam yemek yapma dedi ıspanağın çeşit leri var anlicagin 😂
Suzis Mercimek corbasi, patatesli bezelye yemeği, pirinc pilavi 😊 bugune de yemekten var ama pilav bitti makarna yaparim sanirim😂 dunden onceki gunde beyti kebap, yogurt, pilav vardi😂 beyti sarma kolay ve pratik oneririm
_Lavinya Eda_65 hangisine diyoooor😅 valla bir yedim ki ikisini de yakıştılar yani yan yana 😂 ellerinize sağlık 🥰😋