Sinem_20 sedamom00 Dün yaprak sarma kuru dolma mercimek çorbası vardı belki fikir olur bugün kaynanama gidicem🤭
elifinilki27 sedamom00 Dün pirinç pilavı kuru fasulye vardı pirinç pilavı bitti kuru fasulye var yanına ne yakışır başka diye düşünüyorum
_Lavinya sedamom00 Tarhana çorbası ve patates salatası yapmayı düşünüyorum. 😅 Yani ayağa kalkarsam yapmaya gücüm yeterse Allah izin verirse 😂😂😂
_Lavinya Eda_65 hangisine diyoooor😅 valla bir yedim ki ikisini de yakıştılar yani yan yana 😂 ellerinize sağlık 🥰😋
Serapcemre sedamom00 dün karnıyarık pilav yaptm yanına yogurt ve turşu😒 bgün ne yapsam bilemıyorm ki mücver yapaym diyorm yanına da yogurtlu makarna
sedamom00 Serapcemre zaten biz kadınların cilesi ne yemek yapsak diye düşünüyoruz valla 🙄ne yapsam diye düşünmekten beynim yandı Keske eşler sürpriz yapsada yemeğe götürse 😂😂🙄
Serapcemre sedamom00 😊ya hiç sorma sağ olsun eşim cıkarır kendi de yapar ama cogunluk biz de hiç zevk alarak yapmam yemekte 😀 yani skılıyorm ne yaparsam yapaym hep yatasım var bebek var hamıleym 😄
sedamom00 trakyalikizce ohh oh mis gibi fırın torbası ile yapın limon kekik zeytinyağı eğer evde soya sosu da varsa ekleyin güzel oluyor ☺️
Bsra19ogz sedamom00 kremalı tavuk ve makarna olcak inşallah 😄birde salata yeter çorbasız birgün olcak sanırım
sedamom00 Bsra19ogz afiyet olsun 😋 ben çorbasız yemek yapamıyorum eşim istiyor yapmayınca da gıcıklık yapıyor laf söylüyor 🙄