12mommy Minikkelebeginannesi ben gordum daha yeni cok minik lcw home bak internetten daha güzelleri var
Minikkelebeginannesi 12mommy bunun boyu 100 cm minik olanı bende gördüm ama minyatür gibiydi o yüzden almadım 🙂 bu boyu mağazada göremedim belki büyük illerde vardır görenler diye sormak istedim
BesteKc Minikkelebeginannesi o zaman alma valla gereksiz masraf, ben de eğer 40 tl ye almış olmasaydım bugunku paraya assla almazdım
Minikkelebeginannesi BesteKc valla haklisiniz biraz fuzuli o para ama işte ne bilim heves ediyorum ilk çocuk olunca herhalde 🙂
Minikkelebeginannesi GlUysal valla o cok yüksek geldi bana fiyat olarak o yüzden muadiller daha mantıklı geldi 😌 güle güle kullansın 🙂
BesteKc Minikkelebeginannesi o zaman şu çılgın indirim günleri falan oluyo ya onu bekle ben de öyle bişide almıştım, en azından şu ankinden ucuza alırsın. Bebek de hemen anlamicak oyuncağın ne olduğunu zaten
GlUysal Minikkelebeginannesi teşekkürler 130 150 liraya olanları var canım bu dolap uygulamasında ındir sıfır
BesteKc EDT https://imgyukle.com/i/EukKxj İşte bu küçük küçük iki karış bile yok boyu ama ben yılbaşından önce aldım
Minikkelebeginannesi Yaseminf çok pahalı ben 200 tl ye aldım english home olanı kupon ve kod indirimiyle boyu 100 cm büyük yani gelir inşallah 🙂