Minikkelebeginannesi https://resmim.net/i/screenshot-20220222-211923-english-home.Nj4Ax Merhaba bu üründen alan var mı ya da mağazada gören inceleyen 😌
Deletedmom623737 Minikkelebeginannesi magazasın da hiç görmedim ama çok tatlı bende istiyorum fiyatı çok ucuk 🙄
EDT Minikkelebeginannesi Bu boyu kaç para bilmiyorum ama ben geçen sene küçücük boyunu 140 a almıştım Hm de daha uygunmuş
Minikkelebeginannesi yeliz007 o cok pahali ama ya bu aynisi gibi boyut olarakta aynı ve fiyat daha makul o yüzden bu daha mantıklı geldi aldım ama henüz gelmedi inşallah iptal olmaz kuponla çok uyguna aldım çünkü
minikportakal yeliz007 canım hM de aşırı pahalı ben küçük boyunu dolaptan 80 TL’ye alacağım büyüğü 200 TL
Minikkelebeginannesi Deletedmom623737 evet bende çok beğeniyorum ama fiyati ucurdular maalesef talep çok olunca
Minikkelebeginannesi EDT bunun boyu 100 cm 269 tl ama hm de su an 379 tl baktm da çok yükselttiler fiyati
Minikkelebeginannesi minikportakal hangi kullanıcıdan ben orda da baktım aslında ama hiç uyguna denk gelmedim çok iyi fiyat o zaman.
BesteKc Minikkelebeginannesi iki ay önce küçüğünü aldım canım 40 tl ydi o zaman şu an uçmuş. Değmez zaten yenidoğan ne anlar oyuncaktan birine hediye aldırtın büyüdüğünde valla bu para olsa ben de almazdım.
Minikkelebeginannesi BesteKc maalesef hediye aldirtacak kimsemiz yok o yüzden kendimiz alıyoruz mecbur 🙂
Deletedmom623737 Minikkelebeginannesi Evet küçükleri vardı wakiki de 100 TL’di baya küçüktü ama o bile 100 TL 😅
Minikkelebeginannesi Deletedmom623737 evet maalesef ben bunu 200 tlye aldım indirim ve kupon birleştirdim iptal etmezler insallah anında ürünü kapattılar çünkü 😏🙂
BesteKc Minikkelebeginannesi o zaman alma valla gereksiz masraf, ben de eğer 40 tl ye almış olmasaydım bugunku paraya assla almazdım