ecem11 Filiz123 canım ben internetten daha hesaplı diye çoklu alıyorum tavsiye ederim çok daha uyguna geliyor🤗
Filiz123 ecem11 ilk defa kendim gidip aldım bu yaptığım testi 5 tlye erken gebelik testinide 15 tlye aldım cnm
busrafsar Filiz123 belirtilerin var mı ben 4 gün önce öğrenmiştim reglye üzülme canım ya bende çok üzülmüştüm olmuyor diye bak şuan hamileyim
Filiz123 busrafsar canım belirti olarak belim omuzlarım ağrıyor sürekli yorgun hissediyorum kendimi kasıklarım ara ara ağrıyor
busrafsar Filiz123 benimde adet ağrısı gibi ağrım olmuştu hatta dedim aha yine adet olcam diye sonra birden gidip test aldım ve öğrendim. Sende bekle bakalım 1 2 gün daha kendini strese sokma canım 🤗🤗
Filiz123 busrafsar ama adet günüme 5 gün var canım kan testi için erken değil mi oda yanlış göstermezmi
busrafsar Filiz123 hayır asıl kan testi net sonucu verir ben 4 gün önce kaset testle öğrendikten sonraki gün kan sonucunda öğrenmiştim 780 çıkmıştı hcg
Filiz123 busrafsar canım ama bir yerde okumuştum adetten önce yapılan testler genelde yanlış gösterme ihtimali varmış adet dönemi kan seviyesi çok artıyormuş oyüzden yanlış olma ihtimali varmış
busrafsar Filiz123 hcg değeri sadece gebelikte ortaya çıkıyor diye biliyorum gebe olmayan birinde değer yükselmez neyse o zaman bekle canım ne diyimn😁
Filiz123 busrafsar valla bende hiç bilmiyorum dün bana test yapma yanlış gösterir dediler burdan ordan duydum bende