dezgi Filiz123 canim erken gebelik yapabilirsin ben miratech ve comfortdays markasının testlerini yapmıştım💕
Imasleeper Filiz123 erken gebelikte testi yapmalısın yada direkt kan. Çünkü ilk kanda sonra idrarda sonrada ultrasonda görünüyor
Filiz123 Imasleeper çalıştığım için izin alıp hastaneye gidemeyeceğimden dolayı evde test yapmayı düşünüyorum cnm erken gebelik testi yapsam olur mu
Madonna Canım kan testi vermen daha iyi olur ama şuan erken biraz daha bekle istersen farkındayım beklemek çok zor merak ediyorsun hakkında hayırlısı olsun canım
Filiz123 Madonna evet erken olduğunun acele ettiğimin farkındayım ama beklemektende yoruldum sürekli düşünüyorum acaba hamilemiyim diye 🙈
Madonna Filiz123 ay kıyamam ya bende öyleydim canım Allah en güzelini nasip eder merak etme sen içini ferah tut 😊
Filiz123 Imasleeper regl günüme 5 gün kaldı bekledikçe stresli oluyorum strestende adetim gecikebilir diye düşünüyorum oyüzden yapmayı düşünüyorum ama cesarette edemiyorum dünden beri yapsam mı diye düşünüyorum
Meri3220 Filiz123 yok ya ben 3 gebelik geçirdim 3ünde de farklı saatlerde yaptım valla pozitif olan pozitif çıkıyor zaten hiç sabah ilk idrarla yapayım filen diye beklemedim direk yaptım geçtim 😅
Filiz123 Birde bugün testi alıp yarın sabah yapsam olur mu test bozulur mu ? 5 aylık evliyim bu tür şeyleri hiç bilmiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz
Nurnidalk Filiz123 hayır neden bozulsun paketini açma kaldır koy millet kutuyla alıyor… Neden bozulsun saklama koşullarını oku belki vardır. Ben test yapmamaya karar verdim gerçi çok üzücü oluyor.
ecem11 Filiz123 canım ben internetten daha hesaplı diye çoklu alıyorum tavsiye ederim çok daha uyguna geliyor🤗