Denizkizi Anneyimm aradım canım baska arkadasta aramıs yokmus ekstra bır ucret muayene gırısı yapılıyomus sadece 40 tl bende sasırdım
Suhus000 Hulyaaaaa75 cnm o haftalık olarak değişebiliyor bazen ben aç olarak uyanıyorum bazen hiç açlığım olmuyor bi kaç güne düzelirsin korkma
Hulyaaaaa75 Suhus000 inşallah canm benm cok rahatlattnx beni iyiki var bu uygulama yoksa nerdeee ulaşicam sizlere
Duyguynrky Hulyaaaaa75 canım sabah gripten olabilir. süt içebiliyorsan uyanınca bir bardak süt iç içemiyorsan eğer ballı limonlu su iç kahvaltını erteleme. İştahsızlık bende de var sabahları uyanınca 2 saat sonra filan anca midemin afyonu patlıyor
Hulyaaaaa75 Duyguynrky ya ben oyle degldik canim sabah 6-7 uyanr uyanmaz illa muz yerdim biraz bastrsin diye snra uyurdm saat 10 da cok ac bi seklde uyanrdn iki gundur cok kotu olunca bide acikmayinca neler oluyo dedim belkide griptendir
Duyguuuu Hulyaaaaa75 Tahmin edebiliyorum ama allah korusun bebegine birsey olsa kanaman olur sancin olur. Istahsizligin gripten dolayidir bol bol dinlen canim
Hulyaaaaa75 Duyguuuu aslnda burda hep okuyorum doktora gittim bebegimin kalvi durmus iki uc haftadr diye postlar gorunce insan üzülüyo en ufak bişeydede aceba diyosun allah kmseye yasatmasın inşallah