Ryhnylmz elf0 mehmet tanidiklarim hep uslu duygusaldi valla oglum da mehmet tuna adi ayni sekilde oyle usludur soz dinler bitanem 🤗
Hayatelif Balkabagim haklısınız ikisi birbirinden farklı her çocuk kendine özeldir sağlıklı olsunlarda ☺️
Emirin_Annesi02 csmaknc Talha isimli çocuklar da çok sakin oluyorlarmış. Benim ablamın oğlu da Mert Talha 😂 sanırım böyle dengelemişler 😂. Supermumy benim oğlum Emir’im. Çok akıllı . Arada oluyor yaramazlıkları ama öyle düz duvara tırmanan bir çocuk değil.😍🤲🏻
Supermumy Emirin_Annesi02 kesinlikle zeki oluyorlar 👍 ben erkek çocukların hareketli olmasını seviyorum zaten, başıma gelmedi tabi (zordur eminim) 😂 ama tatlı yaramazlıklar yakışıyor bence.
Melos12 elf0 bırak bacım uslu çocuğu Eymen Yağız koy yaramazlıkta sınır tanımaz sevimli sarışın renkli gözlü aklı hep ortalık karıştırmada olan bi çocuğun olsun ve çok akıllı oluyorlar 😂😂😂😂😂
Gulergulmez Neva09 oğlumun adı Eymen Efe. Hareketli, çok zeki, çok anlayışlı, aşırı meraklı ve çoook geveze😂 Yaramaz asla değil. Ben fazla enerjisi için baskete, yüzmeye götürüyorum. Hiçbiri olmasa akşama babasıyla güreş yapıyorlar🤪
erdem_agah Supermumy ya bende. Biraz haylaz olmalarını seviyorum. Oglum simdi biraz hareketlendi cok tatlı geliyor o halleri.
suleesrky Edebiyat öğretmeniyim, Hamza ismindeki öğrencilerim çok hareketli ama çok akıllı çocuklardı. Ali ve Muhammed ismindeki öğrencilerim genellikle sakin mizaçlıydı.
Papatyaytt @“[silindi]”#p20690126 aaa bizde Talha koyucaz Muhammed Talha ama bilmiyordum şimdi uslu oluyorlarmis çok sevindim insss öyle olurrrr 😘😘🤩🤩🤩🤩🥰🥰😍