gnlce Yusuf,Efe,Emre,metehan,Ahmet,Mustafa bunlar yaramaz oluyor.Hasan ismindekiler esprili eğlenceli oluyor.Mehmet ismi uysal oluyor.Batuhan hem enerjik hem akıllı oluyorlar
Balkabagim Hayatelif benim oğlum yusuf kerem evet cok hareketli ama yaramaz diyemem öncelikle ikisinin ayrımını yapmak lazım birsey anlatirken bile kıpır kıpır yerinde duramaz okulda bile sürekli bir sandalyeden düşme vakası var hareketliliği cimnastikle basketbolla destekliyoruz. Bebekliği de hareketliydi ama yaramazlık muzurluk yapıp beni üzdüğü yorduğu hiç olmadı. Önemli olan hareketli çocuklarda o fazla enerjiyi boşaltmasını sağlamak desteklemek
Gulergulmez Neva09 oğlumun adı Eymen Efe. Hareketli, çok zeki, çok anlayışlı, aşırı meraklı ve çoook geveze😂 Yaramaz asla değil. Ben fazla enerjisi için baskete, yüzmeye götürüyorum. Hiçbiri olmasa akşama babasıyla güreş yapıyorlar🤪
Supermumy Ben de öğretmenim, bazı isim özellikleri genelde aynı oluyor ;) Can, Mert, Emir, Batuhan, Kaan yaramaz oluyorlar. Akif, Demir, Ali, Oğuz, Cem ler biraz daha sakin.
Emirin_Annesi02 csmaknc Talha isimli çocuklar da çok sakin oluyorlarmış. Benim ablamın oğlu da Mert Talha 😂 sanırım böyle dengelemişler 😂. Supermumy benim oğlum Emir’im. Çok akıllı . Arada oluyor yaramazlıkları ama öyle düz duvara tırmanan bir çocuk değil.😍🤲🏻
Aselsevde tugbaacng ensar uslu mu oluyor valla bnm tanıdıklarım çok yaramaz hiç laf anlamıyor bide yemek sorunu var
tugbaacng Aselsevde bi akrabamın cocugunun adı ensar. Çok tatlı bi çocuk, o kadar ısırırım severim çocuğun ağlaması bile sessizce 😂😂
Minikcikkkkk elf0 okul öncesi öğretmeniyim eymen isimli ayrı okullarda 4 öğrencim oldu 4ü de ayrı yaramazdı. Sakın koymayın 🤷♀️😂
Ozgrwili Hamza lar dan kimse bahsetmeis ama kesinlikle uzak durun vence benim ilk oglum hamza ve nerde bir hamza gorsem asiri hareketli ve akilli oluyolar ya vede iri.
Grenpeopl elf0 Hangi yağızı tanıdıysam cok uslu akıllı masallah yeğenim de var Talha yağız masallahı var öneririm 💙
Hayatelif Balkabagim haklısınız ikisi birbirinden farklı her çocuk kendine özeldir sağlıklı olsunlarda ☺️