Ayyccaa Böyle uyku düzensizliği hep olacak mı bazen ayı gibi uyuyorum bazen de en dengesiz saatte cin gibi uyku falan kalmıyor
Askiletotomsu Ayyccaa video geldi aklıma ya Kim dotumu elledi benim diye bir video vardi. Elleme diye bişey yok da Adam hayalliyor mu ne
Seyma17 Ayyccaa sanırım bebikler hazırlıyor bizi uyukusuzluğa bende kalktım dolandım şimdi uyku yok 🥲
Kasev Ay bu ben 😩gecenin bi körü uyanıyorum öğlene kadar uyku yok. Öğlen de akşama kadar uyuyorum nolcak bu düzenler
Kasev Ayyccaa vallahi öyle ama bi yerden sonra amaan deyip saldım ben. Kim ne derse desin ben rahat edeyim kafasındayım. Sen kaçıncı haftadasın
Kubr_a Askiletotomsu 😅😅😅😅 kurulmuş saat gibi pat diye kalktım. Uykunun lütfedip geri gelmesini bekliyorum
Ayyccaa Kasev 9.hafta ben başta çok güzel uyudum sabah 12 ye kadar uyurdum aah ah şimdi 2 saattir uyanıgım ne güzel uyumuştum 🥲
Kasev Ayyccaa son haftalara antrenman olur daha çok uykusuz kalcaz hissediyorum geliyor gelmekte olan 😅
Zeyyyn Kasev 3te zor uyudum bir cimcime uyumadı ağlamıyor da oyun yapıyor kocam sağolsun hırsız sandım adamı tıkır tıkır aranıyor ödüm patladı uyandım çok uyudum sanki uykumu kaçırdı 🤣🤣
Ayyccaa Busragurkan2712 dokuz ama başta çok uykum oluyordu iyi de uyuyordum böyle hakkını vere vere sonradan bi dengesizlik düzensizlik oldu ya uykuya dalamadım ya daldım birkaç saat sonra cin gibi uyandım . Senin ne kadarlık?
Ayyccaa Seyma17 inşallah böyle gece zırt pırt uyananlardan olmazlar bir gece 12 bir de sabah 7 ideal saat uyanmam için 😜😅
Ayyccaa Zeyyyn baya uyumuşsun sen de şampiyon 😅 ya ne tuhaf her şeyin zoru anneye uyku yok dünek yok ama babalar öyle mi yatar kaygısızca ne güzel
Zeyyyn Ayyccaa deme öyle her gece kül kedisi gibi saat 12yi vurunca benlm kız uyanır 1 2 3 artık kaçta uyursa 🤣 vırı bıdı konuşur güler oynar 5 aylık hiç şaşmadı. Ne zaman uyur gece bilmem