esras adetin geciktimi canım
Erken hamilelik belirtisi mi?
Yagmur2210 yok daha var ama geçen ay ben 15 gün arayla 2 kere adet oldum adet son günüm 11 şubattı işte
esras 11 şubattaki belki adet degildj olabilirmi?normal adet gibimi oldunz
Şeffaf akıntı yumurtalıklarınızın çatladığının habercisi yani ovülasyon dönemi o dönemde birlikte olursanız hamile kalma ihtimaliniz yüksek ovülasyon dönemindede kasık ve bel ağrısı yaşanır gebelik istiyorsanız birlikte olup adet tarihinizin geçmesini bekleyin bence şuan bunlar belirti değil
Bebegim0101 7 gün sürdü kanama adet değil midir ?
esras evet normal adet olmussunuz.Ben acaba lekelenme vs.mi oldu diye dusundum.Buyuk ihtimal yumurtlama donemizmndesiniz
Yagiloto adetim aslında çok düzensiz hiç 15 gün arayla olmadım normalde aylarca adet olmazdım 3 6 ay falan.. ocak ayın ortasında adet oldum sonrada 4 şubatta gene adet oldum 7 gün sürdü adet bitiminde 3.gün ilişki oldu bir daha olmadı 5 gündür bu belirtiler var kimi adet bitiminde hamile kalıyor acaba başka kimsenin başına gelmiş midir doğru mu bilemiyorum 🤔
esras kalabilirsiniz tabiki bizimde adetten sonra üçüncü yada dördüncü günü olmuştu tek ilişki bidahada olmadı adet günümü birgün geçince test yaptım pozitif ama adetlerim çok düzenli benm 28 günde gelir 19 gün olmuş sizin henüz bir hafta daha bekleyin eğer regl olmazsanız test yapın ben belirtileri testten iki hafta sonra yaşamaya başladım hemen belirti olmaz ama regl olcakmışım gibi bel ağrım ayak ağrım kasık ağrım olmuştu
esras benim adetime daha 3 gün falan vardı nerdeyse 2 gün boyumca kasıklarımda agrı aynı adet sancısı gibi ama normalde öyle oldunu gelirdi şüphelendim gittim kan testi verdim 100.31 cıktı doktor dedi daha çok yeni bir gün ara ile gene ver 182.07 çıkınca bide gebelik testi yapınca direk çıktı ama dediğim gibi kaşık agrın arada geliyorsa bi farklılık varsa kan testi ver derim