Esmahusna47 Mocuzemiz 3bucuk ayında ikiz olduğunu öğrendim cinsiyet ini de biri en başta belli ettin diyeri etmedi 6 ayına Kadar
Mocuzemiz Esmahusna47 bendede 2side kiz tup bebekmi sende?bendede ayni seninki gibi 3ayinda biri belli 4ay ilk defa erkek dediler dun gittigimde erkek dediler ♥️♥️🤲🤲🧿🧿💋💋
Esmahusna47 Mocuzemiz benim normal ikiz tüp Bebek deyil canım hadi gözün aydın banada demişler di biri erkek ye benziyor sonra kız dediler inşallah Allah gönlüne göre versin
Mocuzemiz nurunhayali indi bebekler nasil?sen nasilsin?iyi olucaqlar neden kuveze aldilar canim 🤲🤲sen cinsiyyeti kac haftada oyrendin
nurunhayali Mocuzemiz oksijen desteği alıyorlar canım iyiye gidiyorlar çok şükür 🙏🏼 18. Haftada öğrendim cinsiyetlerini
Mocuzemiz nurunhayali sende 16haftada nasil gostermedilermi bende ilk bir kiz biri erkek dedi 16 haftada ikiside kiz dedi amma tamda gorsenmedi diyo erkek gecmi gosterir oznu
Villanelle Benim de çift yumurta ikizi bebişlerim. 31+2 deyiz. Bi 36ya 37ye kadar içimde tutabilirsem süper olur ya
nurunhayali Mocuzemiz tam net söylemek için doktor biraz beklemişti erkek bebiş daha çabuk gösterir diye biliyorum 🥰