Sareiremannesi1234 Kumsaldeniz ıkızınmı var cNm Rabbım bır solukda kurtarsın ınsallah .nasılsın uyuyabılıyormusum ben bır tanesıyle donemıyorum canım.Rabbım sana ıkı rahmet ıkı kat sevap vermıs ne guzel
-askannesi Esmahusna47 bebişler mi geldi bilinçli olarak doktor mu yönlendirdi canım. Biraz bahşeder misin. Bende ikiz hamileyim ve bilgi sahibi olmak istiyorum sizin gibi tecrübelilerden🥰
Ulkermadn Bana doktorum 37 hafta diyor 38 olsa keşke diyor bekliyorum bakalım 32. Haftadayım inşallah zamanlı gelirler
Esmahusna47 Benim elimde ve yüzümde kaşıntı çıktı test yaptılar akciyerim de bişey yükselmişti o yüzden hemen sezaryene aldılar tamam olarak ne yükselmişti hatırlamıyorum canim 1 buçuk yıl oldu inşallah sende sağlıkla al kucağına
mor_menekse1 010420 bizimde tek yumurta 30 haftada dogdular okdr büyük sıkıntılar yasadım ki elhamdülillah bu güne ewlatlarım yaşıyor ama ömrümde boyle zorluk görmedim keşke çift olsaydı zamnında gelseydi bunada şükür 🤲
Mocuzemiz nurunhayali indi bebekler nasil?sen nasilsin?iyi olucaqlar neden kuveze aldilar canim 🤲🤲sen cinsiyyeti kac haftada oyrendin
Esmahusna47 Mocuzemiz 3bucuk ayında ikiz olduğunu öğrendim cinsiyet ini de biri en başta belli ettin diyeri etmedi 6 ayına Kadar