Elifbade MdhTpz ilk hamileligimde bende çok yaşadım bu sorunu bol bol kuru hurma ve maden suyu iç iyi gelecektir
Nazan MdhTpz ben o kadar çok çektim ki o ağrıyı ağlıyodum artık uykuda oluyodu çoğunlukla. Ablam banyo yaparken çok sıcak yıkanma ılık yıkan ve sabunla masaj yaparak yıka dedi öyle öyle suan çok rahatım çok şükür inşallah sizinkide geçer rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsin ♥🙏
CansuHakanDabakan Benimde baya bi başlardan beri nerdeyse ayakaltıma bazen iğne batıyor🙁 doktoruma söyledim normal hormonlardan dedi🤨 yaşayan var mı böyle????
Prensesannesii MdhTpz egzersizleri var kramplar için cnm ayaklarını uzatıp bir öne bir geriye şekilde sadece parmaklarını oynat azalıcaktık
MdhTpz Kizlar cevap yazan herkese cok tesekkur edrim 🙏😍 muzla maden suyu ise yaradi sanirim dun olmadi.heraksam yatmadan maden suyu icicem artik muzuda gunduz yiyorum zaten 😘😘 Herkese hayirli dogumlar nasip etsin Allah 🙏🙏
gunaynur MdhTpz magnezyum eksikliğinden oluyormuş, doktoruna söylersen sana ilaç yazar canım benimki yazmıştı