MdhTpz Kizlar yaa iki gundur her sabaha karsi bacagimin dizinden asagisinin arka tarafina dayanilmicak kramp giriyo.Resmen bisiler kopuyo orda.Kalkamiyorum hareket ettiremiyorum cok canim yaniyo.Sizde de oluyomu? 30 haftaligim yardim lutfenn😢😣
Sydgrdl MdhTpz magnezyum kullanmalısın canım benimde öyleydi kullanmaya başlayınca rahatladım doktorun a söyle kramp var diye yazar sana
CeylinEsila MdhTpz Her gece yatmadan önce muz yiyorum hem acıkmamı önlüyor hemde kramp için birebir. Hamileliğimden öncede çok yaşardım muz yediğimde olmuyor☺
dalin MdhTpz benim hic kramplarim olmadi allaha sukur eger olursa drum soyle magnezyum yazarim demisti..
aslicerkan MdhTpz doktor niye vermiyor ki anlamiyorum benim doktorum en bastan beri bana magnezyum verdi illa aci mi cekilmeli iste doktorlarda degisik Rabbim sifa versin magnezyumu alinca düzelir inAllah 😊
Semahira Magnezyum kullan canım krampları kasılmarı bitek magnezyum kesiyo yoksa her sabah yada geceleri bu acıyı cekersin
gizemmm MdhTpz bebeğe bir zararı yok ama mineral eksikliği olduğunu gösteriyor bebek kalsiyumu magnezyumu sizden aldığı için sizde yeterli olmazsa böyle kramplar oluyor bende tam bahsettiğiniz bölgede oluyordu bi gece ağladım hatta hep geceleri oluyordu Doktorum kalsiyum ve magnezyum dozunu arttırdı Allah’a şükür hiç kramp yaşamadım
dalin MdhTpz bende olur die bekliodum ustelik on capraz bagim ve meniskusumun yirtik olmasina ragmen ama olmadi olmasinda zaten birde krampla ugrasamam bunada sukur
MdhTpz aslicerkan doktora soylemedim canim bi kac gundur olmaya basladi onceden ayda 1 falan oluyodu ☺ haftaya kontrolum var ozaman soylerim 😘
aslicerkan MdhTpz tatlim doktora soylemene gerek yok ki ben soylemedim doktorum o agrilari cekmeyeyimdiye bastan verdi o ilaci onu demek istedim 😊
Ledeyna MdhTpz bi doktora git canim gebelik varisi oluyor diye duydum ben bi uzmana sormakta fayda var
Beyzateo Kızlar bacağınızı dümdüz uzatın. Ayağınızı ileri ittirip geri çekin. Ayağınızı ileri itin itebildiğiniz kadar. Sonra kendinize çekebildiğiniz kadar çekin. Bu hareketi bikaç kere yapın kramp girince. Geçiyor👍🏻👍🏻
Clover MdhTpz kramplara genelde kalsiyum potasyum ve magneziyum eksikliginde oluyor.muz ve kuru kayisisan potasyum, tahin ceviz magnezyum sut urunleri kalsiyum icin cok iyi.ama bunlar yetmiyor olabilir mutlaka doktorunuza soyleyin takviye alin
Evgenya Ben her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Hareketsiz kalınca benim de bacaklarımda dayanılmaz ağrılar oluyor.
Donekalann Aynen canım haftalardır ayni şeyi yaşıyorum bende 36 olcam inşallah önceden birinde oluyordu simdi ikisinde de sürekli oluyo normal günde bile olmaya basldi 😯