ipekveatlas Nehir-Poyraz ben de o an gördüğümü yorumladım cünkü 100 gayette pozitif bi değer.. neyse senin yorumuna alınmadım kırılmadım 🙂
Nasaearth Nehir-Poyraz yorumları okumadan aceleyle cevap vermişsiniz ama neyseki anlaşılmış bişey demiyorum.
Sweetmommy Nasaearth 😅 Valla yanlış yazdığımı açıklamama rağmen arkadaşlar yazıyorlar görmüyorlar sanırım😅
Tomrishatun ipekveatlas hoşuna gitmedi mi yorumum 😁 kendi açığını kapatmak için laf sokma çabasında ayri bir çocukluk 😉
Sweetmommy Arkadaşlar ben değeri yanlış yazmışım sonradan farkettim kimse birbirini kırmasın rica ediyorum :)
Educator Snglseyma 5 gün gecıkmeye ragmen yukseliş az görünüyor. Benım 2 gün gecıkmıstı 45 çıkmıstı. Kimyasal gebelık yasıyor olabılırsınız. İnşallah yanılıyorumdur🙏🏻
Snglseyma Educator kimysl gebelik oldğnu nasıl anlayacaz cnm bu konuda hç fikrim yok bgn kahverngi bi leke geldi uyandğmda
Educator sayre işte böyle bir durumu daha önce arkadasım yasamıstı kimyasal gebelık yasıyoruz bu durumda ama farketmeden adetle düşüyoruz..