Snglseyma Prensesinibekleyenanne cnm benm 5 gün gecikti adetim dün verdim kan 2.72 çktı yükselr mi ilk defa gecikti
Prensesinibekleyenanne Snglseyma bekle derim ben inat etmiştim yapmıcam test diye . 1 hafta daha bekleyin bence idrar testi yapın ilk sonra kan verin
Educator Snglseyma 5 gün gecıkmeye ragmen yukseliş az görünüyor. Benım 2 gün gecıkmıstı 45 çıkmıstı. Kimyasal gebelık yasıyor olabılırsınız. İnşallah yanılıyorumdur🙏🏻
Educator sayre işte böyle bir durumu daha önce arkadasım yasamıstı kimyasal gebelık yasıyoruz bu durumda ama farketmeden adetle düşüyoruz..
Tomrishatun Sweetmommy hamile degilsin bazıları hamilesin demiş sanirim sonuçları yorumlamayi bilmiyorlar
ipekveatlas Tomrishatun Minik_Mucizemmm_13 bi siz akıllısınız he. 100 yazmıştı ilk değerine sonra değişmiş yoksa biz de biliyoruz 0.100ün negatif bi değer olduğunu boş yapmayın ya
Minik_Mucizemmm_13 Nasaearth ne alaka 0,100 diyor benim bundan önceki değerlerim le aynı doktor bana hamilesin demedi ve sıfır olan kısım 5 üzeri olması gerekir boş umut vermeyin
Minik_Mucizemmm_13 ipekveatlas tamam kusura bakmayın az yanlışlık olmuş kötü bişey demedik demi ;) kırıcı veya hakaret yok demi
Nasaearth Nehir-Poyraz yorumları okumadan aceleyle cevap vermişsiniz ama neyseki anlaşılmış bişey demiyorum.
ipekveatlas Nehir-Poyraz cünkü başlığı değiştirmiş arkadaş 100 cıkmıs değerim yazmıstı sonra degistirmis yoksa biz de biliyoruz negatif olacağını 0,100 değerle..
Nehir-Poyraz ipekveatlas sonradan gördüm biz bilemeyiz öyle olduğunu gördüğümüzü yorumladık bizde ☺️ Ve daha önce bu değere pozitif dyenleride gördük
Tomrishatun ipekveatlas hoşuna gitmedi mi yorumum 😁 kendi açığını kapatmak için laf sokma çabasında ayri bir çocukluk 😉
ipekveatlas Nehir-Poyraz ben de o an gördüğümü yorumladım cünkü 100 gayette pozitif bi değer.. neyse senin yorumuna alınmadım kırılmadım 🙂