elifdefnece 60-anne tamamen doktorun insiyatifinde anladığım kadarıyla🤗🌺sağlıkla gelsin minikler 🙏🏻☺️
60-anne elifdefnece bana bu zamana kadar hep herşeyin normal ilerliyor doğumun normal olur dedi ama neye dayanarak bunu dedi onuda merak etmiyor değilim 😂
elifdefnece 60-anne bebeğin geelişimi, suyu, nst takibiyle karar vermiştir muhtemelen 🤗en güzel rahatlama yöntemi vardır bir bildiği doktorun demek sanırım😅
Saki07 elifdefnece evet evet çokta takılıp kafayı olumsuzlukla doldurmamak lazım. Sonuçta tecrübeliler, stresten ne kadar uzak o kadar güzel doğum bence durum Bundan ibaret. Allah’ın izniyle doğursaydık 😁😍🙏🏽
minikkoalaam elifdefnece ben de sormustum dogum aninda bakiyoruz dedi. 1 hafta oldu yarin yine kontrol var gidince soyliycem ama ya catim normal doguma uygun degilse neden bekliyorum ki cok sacma degil mi? o anda aklima hic gelmedi bu bisi demedim. 39+2yim cok zor geliyo artik 🤦🏻♀️
elifdefnece minikkoalaam Allah hepimize kolaylık versin cidden son günler zor geçiyor. Vücudumun her bölgesi ayrı ağrıyor, ağırlaşmış olmak da cabası🙄
Canankocaa577 elifdefnece Sağlıklısıyla elinize alırsınız inşallah 😍 bugün bende catı muayenesi oldum 38+0 da 3.345 kilo haftaya tekrar çağırdı 3.600den sonrası için zorlayabilir normal doğum dedi🙄
elifdefnece Canankocaa577 Hayırlısı olur inşallah hepimiz için, siz de sağsalim kucağınıza alırsınız miniğinizi🙏🏻🌺😊