bezmrt Esracumaliii güzel gidiyorsun o zaman 🧿 16. Haftadan sonra felan bitiyor mide bulantıları tiksinmeler
Esracumaliii bezmrt tiskinmem yok çok şükür ama yumurtayı normalde de çok severek tuketmezdim öncesinde de şuanda da aynı
Ruveyda_baskapan aysenur2478 bak İşte bu kötü , en azından meyve yemeye çalış ekşi yeşil elma falan ye
Nil2736 Ruveyda_baskapan Ya aslında hamburger lahmacun köfte bunları yerdim ama asla bitiremezdim.birdrn içim kalkar tıkanırdım. Bugun kesin teşhis koydm beni kırmızı ette bozuyormuş.. Güzelim restorana gidip salata ve zeytinyağ tabağı aldm ne tıkandım ne midem kalktı. Bu gidişle vejeteryan olcam.balıklada çorbası dışında münasebetim yok zaten.. gün içinde süt yoğurtta yemiorm. Yumurta falanda yok. Bi tek peynir yerim. Galiba vejetaryan deilde direkt vegan olcam gibi asdfsvaha sana yazarken kendimi keşfettim😂
Because Ruveyda_baskapan pasta kek kısaca tatlı yiyemiyorum😀mesela limonu önceden kullanmazdım şimdi dilim dilim yiyorum😀😀
Buket3838 Gunde 2_3 tane cikolata yiten ben tiksindim 8aydir azima surmuyorum. Bir de tatlilardan tikdindim.
Smyye1B Ruveyda_baskapan Balık ve kakaolu süt hiç mide bulantısı yaşamadım ama onları gördükçe içim fena oluyor. 🙄🙄🤢
3mlkannesi 17+3 haftalık hamileyim herşeyden tiskindim bulantı beni öldürüyor hala geçmedi.. hamilelikten önce patatesin her türlüsüne bayılırdım şimdi hiç birşeyini yiyemiyorum 😔
Bkyya Ruveyda_baskapan yemek değilde çayda oldu hamilelikten önce 7/24 deli gibi çay içen ben 6. Haftamda bulantılarım başladıktan sonra hiç çay içemedim kokusu beni mahvediyor