Tazeanne0134 Ruveyda_baskapan İlk gebeliğim de yumurta başka da öyle olmadı Ama bu hamileliğim de taze fasulye et hele yemeklerin içinde bu kadar
Gulsurmeli Ruveyda_baskapan Tavuk Sucuk Mantar yiyemedim başlarda sonrasında bulantım geçti yediim 😁😍😍
FKHA Ruveyda_baskapan Balık Ispanak Lahana, kara lahana sarması Mercimek çorbası Bunlardan tiksindim ben aklıma gelince fena oluyorum suan yazarken bile bulandım 😁😁
Gulsurmeli Ruveyda_baskapan Ahahshsh haftada bir defa yerdim sonrasında inanılmaz canım çekti napim 🥲
Naazli Ruveyda_baskapan ahh bebekten önce bende öyleydim hergün yesem bıkmazdım. Şimdi yeme fikri bile midemi bulandırıyo 😂
Nurgul23karasu Ruveyda_baskapan ilk 3 ay et , balik, tavuk ve kendi pisirdigim tum yemklerden tiksiniyordum hatta baskasida pisirirken kokusunu aldysam yiyemiyordum sandvic ve makarnayla gecti 3 ay
Esracumaliii Mide bulantım istifram olmuyor aksine herşey yiyorum şuan daha 9+4 uz rahat geçiyor ama bilmiyorum sonrası nasıl olur 🧿😂
bezmrt Esracumaliii güzel gidiyorsun o zaman 🧿 16. Haftadan sonra felan bitiyor mide bulantıları tiksinmeler
bezmrt Ruveyda_baskapan önceden kahvaltılarda avokado yerdim sevdiğim için hamileliğin başından beri faydalı diye yemeye çalışsamda yiyemiyorum birde ceviz fındık badem vs yiyemiyorum
Ruveyda_baskapan aysenur2478 bak İşte bu kötü , en azından meyve yemeye çalış ekşi yeşil elma falan ye
Nil2736 Ruveyda_baskapan tavuk Yiyemiorm Ve bugunde karar verdim kırmızı ette gitmiyor..restorana gidip salata ve zeytinyağ tabağı aldığımda fakettim Tavuk ve kırmızı et hayatımdan çıkmış bulunmakta.