mucizegebelik6 Kızlar aranızda yakın zamanda falan doğum yapan oldu mu? Hastaneden memnun kaldınız mi.
elmaliiturtaa mucizegebelik6 ya bende medikal batıkentten alacağım ama cesaret edemiyorum aslında çokta iyi diyolar doğum yapanlar ama hep sezeryan bende sezeryandan çok korkuyorum doktorumuda seviyorum ama sezeryan korkusuuu işte:(
hepoyleolurzaten mucizegebelik6 Yaklaşık 6 ay önce doğum yaptım. Her şeyine, en ufak ayrıntısına kadar memnun kaldım 🙏🏻
betulyc mucizegebelik6 burada standart paket 9 bin vip paket 12 bin sağlıkçı indirimim olduğu için 7500 e yapacağım inşallah
mucizegebelik6 betulyc benim bide sezeryan. Ve fiyatımın yüksek olmasının bi sebebi de doktorum dışarıdan baska iyi bi hekim. Doktordan doktora da farkediyor
betulyc mucizegebelik6 burada ilk doğumda fark etmiyormuş fiyat ama ikinci olsaydı isteği bağlı sezeryan olunca 1000₺ daha fazlaymış
mucizegebelik6 betulyc ayriyetten anestezi de dışardan olunca 1500₺ de ordan istiyorlar baya öpücekler yanı 😂
betulyc mucizegebelik6 çok değişik gerçekten hastaneden bi doktora gitseydiniz keşke bizim burada ki ekip gayet iyi doktorumdan çok memnunum
Didemkrgi mucizegebelik6 aslında sadece ameliyatınız orada oluyor anestezi neden dışarıdan peki bende sizin gibi klinik ayrı hastane olarakta memorial düşünüyorum
mucizegebelik6 betulyc canm benm tup bebek olduğu icin seçtiğim hekim bu tarz riskli gebeliklerde cok iyi ve sürekli elimin altında. Her türlü panik atağımı anksiyetemi biliyor ve beni sakinleştiriyor o yizden cok memnunum doktorumdan.
mucizegebelik6 Didemkrgi ya ben memoriali aradığımda oyle dediler ben anlamadım anestezi burdan olursa bi ayrı fiyat dışardan olursa bi ayrı fiyat dedi ne demek istediklerini anlamadım. Siz kacinci haftanizdasiniz
mucizegebelik6 elmaliiturtaa ben aksine normal doğumdan korkuyorumztn bebek biraz önden gittiği için ve baska sebepten ötürü zorunlu sezeryan olcam insalah 14.04 de
elmaliiturtaa mucizegebelik6 Allah sağlık sıhhatle kucağınıza aldırsın inşallah her şey gönlünüzce olsun🌸
Didemkrgi mucizegebelik6 22 . Haftadayım doktorum Esra Çabuk Cömert memorial hastanesiyle görüşmedim ama sadece doktorun o hastane de doğum yaptırması dışında aslında bir sey yok anesteziyide yapmayacaklarsa o kadar parayı niye alıyorlar ki sonuçta kendi doktorlarımız doğum yaptıracak 🤷♀️