Ayseee01 21 haftayı geride bırakıcaz ama benim 2 gündür fena burun tıkanıklığım var sunkursem de çıkmıyor birsey 2 kere korona testi yaptırdım 2side negatif. Ama aşırı rahatsız oluyorum geceleri uyuyamıyorum ayyni sorunu yaşayan var mı?
muge1661 Ayseee01 canım buna gebelik nezlesi deniliyomuş. Ben şuan covidim normalde de geceleri tıkanırdı 13. Haftamdan beri şimdi 18 im bide üstüne korona oldum nefes alamıyorum. Hamilelikte burun tıkanıklığı çok normal bir durum ama korkma.
Derininannesi_ Ayseee01 hamilelikten önce cok vardı hamilelikte iyice arttı kuzum cok normal korkma covid oldum daha da beter oldu malesef iliadin sprey kullanıyorum
acemianneee_31 Ayseee01 korkma kovid değilsin bende de oldu sürekli su içip burnunu sümkür kendi kendine geçiyor geçmek isterse gece ağzım açık uyuyordum ağzım kuruyordu 😐
Gmz34- Ayseee01 şu an nefes alamıyorum aynısını yaşıyorum burnumda bişey yok akmıyor ama çok tıkalı uyuyamıyorum geceleri 3 saatlik uykuyla sabah 5 olunca kalkıyorum .hamilelikten mi ben de bilmiyorum
Minigin_annesi0 30 haftalığım başında beri burun tıkanıklığı yaşıyorum hamilelikte sık rastlanan bişey 🌺
Ayseee01 Minigin_annesi0 demek ki yaşanıyor bende korona miyim diye tedirgin oldum 2 kere boşuna test yaptırdım
Arzu24 Minigin_annesi0 burun tıkanıkligi bendede var kuruluk tıkanıklık gece uykudan fırlıyorum hamilelikten mi bu 3 haftdr aralıksız var
Ayseee01 Derininannesi_ bana sprey yada herhwngi bir ilaç kullanilmasi onerilmedi canim damarları kasiyormus sorun olmasın dediler
Ayseee01 acemianneee_31 aynen bende aynı şekilde oluyorum acaba sümküruŕken karnımız ister istemez geriliyor ya çocuğa sıkıntı olmuyor umarim
acemianneee_31 Ayseee01 valla canım 2 hafta yaklasık sümkürdüm ama sıkmamaya çalış kendini yavaş yavaş yap kasma
Ayseee01 acemianneee_31 ister istemez oluyor ya bende tedirgin oluyorum annelik psikolojisi ile temizleyip temizlememe arasında kalıyorum ağzımdan wldigimi fark edince mecbur oluyor
Ayseee01 Gmz34- hamileliktenmiş kuzu valla bende yaşıyorum ilk gebeliğim ve 3 gündür geceleri gündüzleri mavf oluyorum
Soncul Ayseee01 burun sprayleri bebeğe zarar verebiliyor kullanma derim tuzlu suyu burnuna çek biraz rahatlatıyor ama kökten bi doluluk hissi oluuor hamillelikte normalmiş bide doğalgaz petekleri açıksa oda kurutuyor iyice tıkıyor
Ayseee01 Soncul sprey kullanmadım da hiç canim tuzlu suda yaptim ılık ılık ise yarar dediler çıkmıyor birsey wrtik sumkurmekten karnım kasilmasindiye bıraktım:( dogalgazda kullanmıyoruz klima ile ama açık havada bile oluyor
[silindi] Nazalnem veya burun damlasi cok iyi geliyor. Nemlendirici ozellikte olanlar geceleri de geniz nemlendiriyor cok iyi oluyor. Ben nazoster kullaniyorum. Doktorum verdi siz de doktorunuza danisin veya alin zararsiz bir sprey
Ayseee01 [silindi] doktoruma sordum canim ama hiç birsey demedi eğer cok fazla rahatsızlanirsan parolun serumu varmis içine vitamin ile birlikte vurmami dedi bende hiç pwrol bile kullanmadim geçmesini bekliyorum
Ayseee01 Soncul ayy umarım benim de geçer canim 🙏🙏 zaten yavaş yavaş uyku kaçmaya başladı sola ve sağa yatmaktan😊 üstüne birde burun tikanmasi olunca uykusuzluk had safhada