Tubamommy masgiz ben şuan 18 haftalığım 3 lü test sonucu tahlillerim yüksek risk grubuna yakın olduğu için doktorum önerdi
sedakeskin ipekveatlas doktorum ikililer kesin sonuç vermiyor bunu yaptırabilirsin demişti biraz pahalı da o yüzden sormak istedim sanırım ikili yaptıracağım önce
Serpil10 Tubamommy merhaba canım bende balıkesirde oturuyorumda bahsettiğin iki hastane hangisi bi fiyat aldınmı
Tubamommy Serpil10 nipt testi Edremit’e yapılıyor canm biz cuma günü yaptırdık bşr klinikte kan aldılar ben 2 tüp sonrasında onu biz Kargo ile bursaya ordan da yurt dışına gidecekmiş
Mysaa Tubamommy doğruluk payı %99.9 canım o testin bende yaptırdım bi risk yoktu yakın akrabada down sandrom olunca bizde yaptıralım dedik temiz çıktı genoxda yaptırdım ben de
gamonur Tubamommy benimde ikili testim yüksek riskli çıkmıştı bende yaptırdım yaklaşık 2 ay önce şükür temiz çıktı cinsiyetide öğrenmiş oldum ☺️
Nil2736 Tubamommy 11 +4 de yaptırdım. Abd gitti kanım. Henüz sonuç gelmedş. 10 15 güne belli olr dediler. Haftaya sonuc bekliorm