Balarisiii Cokistersengelerbence kız ben de bugün ordaydım servise yeni çıktım riskli gebelik bölümündeydim benle iyi ilgilendiler ama doktordan doktora değişiyor
Soncul Cokistersengelerbence şikayet etsende hiç bişey olmuyor kaçıncı ettik bana simdi yasıyo ama sonra yasamayabilir dedi yüzüme bakmadı niye böyle mıy mıydın dedim devlet hastanesi burası garkında öısın özel ilgi bekleme özele git dedi
Cokistersengelerbence Soncul aaaa terbiyesize bak ne kadar ayıp. Eşim de az önce istersen özele geçelim dedi ama ben istemedim. Sadece o doktor öyle kötüydü diğerleri ilgileniyor.
Soncul Cokistersengelerbence acele bakıp gönderiyolar sorcagım varsada unutuyorum her gittiğinde kilona tansıyonuma bakması lazım normalde çoğu yapmıyo takip etmiyo
Mervesonerrr Maalesef doktorları şikayet etsen de bir şey değişmiyor biz gerekli eğitimleri doktorlara veriyor yaşadığınız durum için üzgünüz diyip geçiyorlar sağlık bakanlığından
Mirzaninannesiii Cokistersengelerbence iyi mi kesinlikle hayır ben ordaki muameleyi hicbiryerde görmedim calsinalarin hepsi beş para etmez çünkü bütün doktorlara gittim. Sadece iki doktor var güzel gerisi bildiğin çöp bana kalkıp kimse kizmasinburda insan gibi davranmıyorlar kaç kere ağlayarak çıktım ben o kapılardan hakkım helal değil. Açıklığım sancim varken bana bakmadılar bebeğim ters di borç harç özelde doğum yaptım ben
Cokistersengelerbence Mirzaninannesiii yaaa kötü olmuş sizin için. Bende memnun değilim zaten sadece 1 tane doktora çok sinirlendim ki çıkınca şikayet edeceğim zaten.