Hareket azlığı olduğu için bugün 40+0 hastaneye yatırıldım. Tek kişilik odadan bahseden arkadaşlar beni şu an 2 kişilik odaya getirdiler yer olmadığı için de koltukta yatıyorum şu an. Yani anlayacağınız refakatçi koltuğundayım, odada 3 kişiyiz. Onun haricinde evet doktorlar ilgileniyorlar ama az önce kendini beğenmiş bi doktor (erkek, adını bilmiyorum) azarlar şekilde konuştu benimle. Bu gece kalıp kalmayacağımı sordum dediği şey direk şu biz burda kimseyi zorla tutmuyoruz imza ver çık. Pardon da ben öyle birşey kastetmiyorum dedim sadece soruyorum size dedim. Sonra diyor ki eşin nerde aşağıda dedim söyle gelsin alsın. Konuşa konuşa gitti giderken de imzasını alın çıksın, isterseeeee dedi. Ardından hemşire/asistan çözemediğim gibi geldi. Ve bildiğiniz çıkış için imzaya göndermiş doktor. Söyledim olanları o da şaşırdı ama ne açıklık var diyorlar ne sancı. Hiçbir şekilde bilgilendirmiyorlar. Gelen kişi de güzelce anlattı sancılar azalırsa odaya yukarı alınırsınız, azalmazsa burda kalırsınız dedi. Ama şurdan bi çıkayım her yere şikayet edeceğim, görür…