@Mom727373 şöyle oluyor benim yukarda olan karnım sabah inmişti hafıf hafıf agrılarım baslamıstı bele dogru yayılan agrılar, sonra ishal gibi wc ihtiyacım olmustu sık sık wc ye gittiğimde nişan gelmişti öyle büyük bir kanama değil minicik pembe bişeydi, ebemi aradım dakika tutmamı sancı aralıkları 10 dk ya indiğinde hastaneye gelmemi söyledi bu uygulamada kasılma sayar var orada saymıstım sancı aralıklarını (gercek sancılar geldıgınde hareketinizi kısıtlayacak kadar agrı geliyor kesinlikle anlarsınız geldıgınde bende sorardım nasıl anlarım diye anlamamak mumkun degil ancak korkmayın 1 dk sancı sürse 10 dk rahatlama oluyor aralıksız acı cekmıyorsunuz ) 7 dk da bir düzenli gelmeye başladıgında artık hastaneye gitmek istedim güle oynaya rahat gittim korkulacak bir şey inanın yok sadece sancı girdiğinde içimden 30 a kadar saydım kafamı dagıttım hastaneye gittigimde 5 cm acılmam vardı zaten sadece suyum evde gelmedi orada patlatıldı kısa sure sonra dogumum gerceklesti evde sakin kafayla sancı çekmek duş almak daha rahat ettirir sizi tabi bunlar yasanırken ebemle hep iletisim halindeydim