linsmea Ayse1608 Deletedmom_85 canım avokadoyu bi dergide de okumuştum mesela peynirde selenyum varya avokadoyla yediğinde 2 kat verim almanı sağlıyormuş. Yada mesela yumurtayla yediğinde yediğin şey neyse ondan aldığın verim iki katına çıkıyor. Bana çok mucizevi geldi çünkü tatsız tutsuz bir şey her şeyle yeniliyor. 😂
Deletedmom_85 Kız benim merak ettiğim bir şey var. Biz böyle Avakadoya evrim geçirtiyoruz farklı tariflerle. Anlam ve önemini yitirmiyor mu ya? 😄 Sadece tek başına yiyince daha çok fayda edecek gibi geliyor bana yanlış mıyım acep? 😄
linsmea Deletedmom_85 okuduğum dergi de kaynakları vardı, valla hatta popular science miydı tubitak mıydı emin değilim ama yıllar önce okumuştum 😂 bakarım internetten de
Belita Salataların içine dilip koyabilirsiniz. En lezzetlisi yumurtayla oluyor haşlanmış yada tavada.
SelinHalistoprak Ayse1608 ay vallahi bu post iyi oldu daha az önce arkadasıma sordum ne yapabilirim diye cok tesekkürler 🙏🏻🥰🤗
Armess_loya @Deletedmom_85 Türk mutfağına gelince böyle oluyor canısı 😂😂amerikan mutfağında ise böyle 😂