Demr_61 Bendede oldu bir gün oldukça uzun yol yürüdüm eve döndügünde kanama olduğumu gördüm progestan kullanıyorum 10 gün rapor verdi doktor cok zor gercekten aklım cıkıyor
Mouradi Kavakyellerihercai Benim hem kese içi hem kese dışı kanamam var Yatıyoruk ve progestan :( İnşaAllah kısa sürede biter hepimizde
Gizemkzgn Kavakyellerihercai Kavakyellerihercai benim de olmuştu 12.haftamda. doktor progestan verdi bir de proloton diye bir iğne kullandım 1 ay. Şuan 34.haftadayiz, çok şükür bir sorun olmadı. İnşallah sizin de bir sorun yoktur 🤗
EAY Kavakyellerihercai mutlaka etkisi vardır korkma en kısa sürede doktorunla konuşursun kötü düşünme
Bkt1262 Kavakyellerihercai korkma canım hiç bişi olmaz Allahın izniyle. benimde oldu progestan fitil ve iğne kullandım şuan 34+6 haftayım
Happy25 Kavakyellerihercai benimde 9.haftamda vardı iğne ve duphaston kullandım gitti icerdeki kanama 12.haftamdayim şuanda kırmızı kahverengi akıntı geliyor kullanmaya devam ediyorum dinlenmeye çalış ve stress yapma içini rahat tutmaya çalış