Kavakyellerihercai Kızlar kese yanında kanamam var biraz önce Kırmızıya dönük renkte kan geldi doktorum doğumdaymış çok korkuyorum bir şey oldu diye 😔
Ozqemuhammed Kavakyellerihercai benim de öyle geçti. Hatta yatağa çıkmıştı kanama. İlaç istirahat ile geçiyor şimdi doğuma 4 günüm var içinizi rahat tutun ☺️
Ozqemuhammed Kavakyellerihercai biliyorum o duyguyu 4 aylık olmuştum halen kanamam vardı. Progestan ve proton deport igne kullandım çok şükür bitti. Allah şifa versin
EAY Kavakyellerihercai benimde oldu ilaç kullanmaya başladım ondan sonra lekelenme şeklinde oldu 2 haftadır hiç bir şey yok cuma günü randevum var
Minnoslarim Kavakyellerihercai adet kanaması şeklinde değilse korkmayın. Progestan ve Proluton kullanıyor musunuz?
Sedaakaln Kavakyellerihercai bende kanamayla gittimilac verdiler 4 gün hastanede kaldım şimdi evde raporluyum kanama alanı var ama şükür kanamam geçti kontrol edilecek hep
Ebrugy Kavakyellerihercai ahh hiç sormayın yatak döşek yatıyorum 1 ay olacak geçmedi geçip tekrar başlıyor.kac haftaliksiniz bu arada