Nurnidalk Biliyorum erken ama adet günüme 8 gün kala test yaptım bildiğimiz kaset testler negatif çıktı hamile olabilir miyim? Hâlâ ihtimal var mı? Çok psikolojim bozuldu…
Filiz123 Nurnidalk canım öncelikle üzülme testlerin yanlış gösterdiğini çok yerde okudum umutlandırmak istemiyorum ama sen adet gününü bekle kesin sonuç için
gizzzy35 Nurnidalk Ben adetime 6 gün kala çooook çoook ince bir çizgi ile öğrendim. Normal ucuz testlerdendi. Ama gecikmeyi bekleyin acele etmeyin.
SunnyG Biz nereden bilelim canım gecikmeyi bekle öyle test yap. Erken gebelik testleri bile 6 günden önce sonuç vermiyor.
Deletedmom455465 Doktorlar erken gebelik testi yapmayın diye uyarıyor. Biraz daha sabredin adetiniz geçsin öyle yapın
Cemrreedemirci Dünyanın sonu değil bu kadar üzülmeyin akışına bırakın. Adet gecikmesi 4 , 5 gün olmadan da test yapmayın bu sizi sadece yıpratır
Sena_liya Nurnidalk adetine daha 8 gün var…. Tabiki hala hamile olma ihtimalin var. 8 gün çok erken be kuzum. İşte böyle stres yapiyorsunuz ki stres çok önemli.. Benim adetim geçmiş geçtiğinin bile farkında değildim sonra gelmediğini farkedince test yaptım kaç gün geçmesine rağmen ilk yaptığımda çok silik çıktı. Allah nasip etmiş ise zaten gelecek sabır ve dua edin. Rahatlayın.
Nurnidalk Sena_liya haklısınız… İlk denemem ve heyecan işte. Mazur görün :) çok heyecanlıyım. Haklısınız çok erken yaptım ve kendimi kötü hissettirdim.
Sena_liya Nurnidalk estağfurullah anlıyorum sizi aslında benimde uzun zaman nasip olmadı. Ama hep adet günümü bekledim net bir adet döngüsü olmadığı için bir kaç önce veya sonra si geldiği için testlerinde negatif i görürdüm bu son zaman bırakmıştım artık gün saymayı etmeyi…. Heyacaninizi anlıyorum ama stres yaparak üzülüyorsunuz…
Ecceee Nurnidalk hamile olsanız bile şu anda çıkma ihtimali yok ki, adet gününüz bi gün geçsin öyle yapın, 8 gün çok erken varsa bile çıkmaz
Nurnidalk Ecceee evet haklısınız ben de diğer forum yorumlarından gaza geldim diyelim keşke yapmasaydım daha tutunmamış bile olabilir…
kirtaykubra Üzme kendini oluruna bırak ama bence erken genelik testi yap bende cuma günü yapıcam oda şuan tatildeyim ondan dolayı yapamıyorum eczane alacak bi yer yok benmde adetme 10 gün feci ksık bel göğüs ağrıso var