Beyzossb Zynphspt Biz de geçen hafta öğrendik kızımız olacağını. 15+1 iz bugun 😍 aynı zamanlarda doğuracağız sanırım kıscelerimizi 💞 sağlıkla gelsinler inşallahhh 🙏🙏
Zynphspt Melekaktan ben 3 ay boyunca hep kustum hep yattım başka bişeyim yoktu 3. Ay dolunca rahatladım
Minnosbaby Zynphspt sağlıkla kucağına al kuzum inşallah benimde 1 kızım var Allah bağışlasın çok cilveli ve fenalar valla kızlar 😻 daha ben öğrenemedim cinsiyet 2.ye hamileyim
esmerbomba Seymaben 🥰🥰 çok heyecanlıyım az bı zaman kaldı 1 Nisan da doğum yapacağım sizinkide sezeryan mi
Pemberuya esmerbomba gözünüz aydın olsun 😍 benimde henüz ilk gebeliğim hayırlı evlat olsun tabiki ama gönlüm kızdan yana🌸 bebiş sağ kasıkta mi sol mu gerçi değişebilir diyorlar ama benim sağ tarafimda misal🤭
Seymaben esmerbomba ay daha belli degil bugun doktor randevum var belki belli olur tarihimiz😍🙊bende asiri heycanliyim dogum korkum vardi yerini heycana birakiyor galiba🙊
esmerbomba Pemberuya teşekkür ederim canım cevabıni şimdi gördüm kusura bakma 🥰 sürekli değişiyor ama hep sol tarafmda oluyor bebeğim genelde oğlan bu arada 🥰
zeynepdurunun_annesi Zynphspt 17+5 Bir kızçe de bize geliyor hayırlısıyla 🌸 https://imgyukle.com/i/ExomX6 Az önce minnoşuma bunları aldıım 🙈🙈🌸
Seymaben esmerbomba planli sezeryan mi oluyorsunuz yoksa zorunlumu bende sezeryan istiyorum ama bilemedim normal dogumda yapabilirim kendimi motive edebilirsem🙊