Nesgul552 Kızlar sübyan muskasını duyanınız var mı ben çok duydum eskilerimizden gelen bir nevi bebeği anneyi korumak için yapılan bir dua ki etrafımda da öncesinde sürekli düşük yapıp bu Muşludan sonra bebeğini sağlıklı sağ Salim kucağına alan kadınlar var
Bkt1262 Nesgul552 benim arkadaşım takıyor canım 2 düşüğü oldu. 3. gebeliği şuan doğuma kadar takıcakmış
Banuclk Nesgul552 mrh ben taşıyorum 1 sene oldu düşükten sonra yaptırdı eşim ve şimdi 9 haftalık hamileyim. Korku içinde taşıyorum üzerimde ama süpyan için olan yastığımın içinde duruyor
Kavakyellerihercai Nesgul552 bende duydum ama tanıdığım hoca yok bende düşük yaptım 6,5 aylık bebeğimi kaybettim faydasını gören var mı acaba
Nesgul552 Bebegim_veben bende yaptırdm 3 düşük var öncesinde öğrendiğim gün gidip yaptırdık suan 5+4 günlüğüz kalp atışı için gidicem inşaallah ama yine de korkuyorum bn
Nesgul552 Banuclk hoca bana sürekli boynunda dursun sadce duş için çıkarıyorum nasip olursa doğum sonrasında bebeğin beşiğinde durması gerekiyormuş bir müddet
Nesgul552 Kavakyellerihercai ben gören var dye biliyorum sürekli bana büyüklerim eskiden şöyle bi kadın vardı yaptırdı bebeği oldu Falan derdi inşaallah bizde faydasını görürüz
Nesgul552 Pirayeada rabbim bebeğimizle sağ Salim evinize gitmeyi nasip etsin ben yolun çok başındayım
Binnur81 Bende büyüklerimden biliyorum 2 oğlum War 3 gebeliğim we kızım olacak subyen yazdirdim korkuyordum cunki sonra geçti 2 tanede düşüğün War kızlara gebe kalamadigimi solemislerdi taşıyorum şuan doğuma kadar 🌼
Asdfghjkll Nesgul552 bende takıyorum ilk üç ay surekli dusuk tehlikesi atlatmistim sureklide korkuyodum ruyada veya gece ikisi icin yaptrdim en son takiyorum şükür baska skntım kalmadi şuanda 6 aylik oldum inandigimiz zaman duanin herseye faydasi var bence
Elmas_ Nesgul552 Ben düşük yaptım sonra kayınvalidrm bahsetti ve sübyan muskası yaptırdık ikinci kez hamile kalınca. Onu takıcaktım doğuma kadar ama onunda kalbi karnımda durmuş ve kürtaj oldum şu an 3. Hamileliğim hiç takmadım çok şükür 33 haftama girdim 🌺
Pirayeada Nesgul552 âmin ben netten aldım ibrahim hatipoğlu hoca özel yaptırmadım instasi var ama işe yaradı bu 3 cü bebeğim ilki kürtaj 2 ci 30 haftalik kaybettim
Esra1990 Ben hamile olduğumu öğrendiğimde sabah saatleri korkutuyolardı beni çok 4 5 gün üst üste korkuttular bana sübyan muskası yazdır dediler ama daha hiç görmedim korkutmadılar ama bende istiyorum muska doğru düzgün hoca bulupta yazdıramadım
Pirayeada Nesgul552 beni ameliyata almıyorlardı muskayla ebeye yalvardım bunsuz girmem dedim cnm yandı benim dedim sonra doktor girsin dedi psikoloji önemli dedi çok acılar yaşadım sizde inşallah sağlıkla alırsınız