Arkadaşlar yenibosna nisa hastanesi için düşüncelerinizi doğum yapanların yasa yapıcakların yorumlarını alabilirmiyim ben derya hanıma gidiyorum çok memnunum ama hastane hakkında iyi şeyler duyduğum gibi kötü şeyler de var
    NekwaSultan çok isityorum kendi doktorumla doğum olsun herşeyimi en başından beri o takip ediyo çünkü etkilenmiyiö diyorum konuşulanlardan ama olmuyo etkileniyosun ya normal doğum yapmayıda çok istiyorum sen kaç haftalıksın ☺️
      Bende şuan nisa hastanesine gidiyorum ama doğumu orda yapmayı düşünmüyorum olumsuz çok yorumlar var olumlular daha az çok kararsız kaldım 😓
        Gulcandogansadi her hastnede olan şeyler benim tanıdıklarım orda yaptı ve hepsi çok memnun bende orda devam ediyorum odaları felanda çok güzel derya ve Asiye hanım için çok olumlu şeyler duydum ben döndüm dolaştım yine o hastaneye geldim
          Vallahi onun doktoru kim bilmiyorum hiç sormadım
          Ben muhabbet hanıma gidiyorum ama en son acil olarak gittiğimde Fatma hanım ilgilendi Fatma hanımdan baya memnun kaldım
            Nazyun kaç haftalıksın doktorun kim canım yani bende olumlu bakmaya çalışıyorum ki bakımca bizim buralarda yakın olarak bundan iyisi hangisi ki hiç bence bakınca en iyisi yanş
            Yenibosnada oturduğum için tercih ediyorum ama odalarını hiç gördünüz mü 1 gece yattım Doğum katında odaları ufacıktı suit odaları varmış sordum ama dolu olabilir Doğum yaptığınızda dediler 22 haftalık hamileyim bu arada
              Bsraaltnay odaları değişiyo ufağıda var büyüğüde suit odalara 200 tl fark veriliyomuş ama onlar baya büyükmüş en üst kattaymış diye duymuştum bende 36 haftalığım az kaldı ☺️
              Gulcandogansadi bende nisa hastanesine gidiyorum derya hanima yeni basladim. 17+6 yız. 15+6da gittim ilk. Doğumum orda gerceklescek. Esimin butun akrabalari dogumlarini o hastanede yapti. Sezeryan olsun normal olsun. Hatta esim ve kardeşleride orda dogmus. Her yerde olumsuzluklar yasanabiliyor. Doktoruna gore o anki duruma gore olumsuz bir seyler olabiliyor. Cok takma Allah'ın izniyle sagsalim atlatiriz. Derya hanim hastanede en cok hastasi olup en cok dogum yaptiran doktor arasinda 3. olarak yer aliyor ve yorumlari gayet olumlu. Dogumdan sonra bizimlede paylasin nisa hastanesi diye ozelliklede bizimde icimiz rahatlasin 😊
                Gulcandogansadi ben orda çalıştım 4 yıl şimdi Necla Hn a gidiyorum bi tanıdığım mürvet hocada Doğum yaptı ve hiç memnun kalmadı bakalım bizim nasıl olacak yarında kontrolüm var 17+3 Benimde bence biraz kader kısmet en hayırlı şekilde doğum gerçekleştiririz inşallah 🙂
                iremby inşallah hepimiz için hayırlısı olur benim de akrabalarım ablam hep orda doğurdu ama işte ğnsan genede tedirdgin oluyo sağ salim doğuralım hepimiz inşallah ☺️