Sarenin_annesi 2-3 gündür yoğun bı şekilde sırt ağrısı yaşıyorum resmen kürek kemiklerinin ortasından ikiye ayrılacak sanki.. Bı kaç dk ayakta durduktan sonra başlıyor ve gece çok rahatsız ediyor. Bu durumu yaşayan var mı🤷🏻
Leylayz Sarenin_annesi bende 37+2 deyim sabah 7 den beri bel ağrısından oturuyorum şiddetleniyor gibi ayrıca bacağıma da atıyor anlamıyorum doğum belirtisi mi değil mi🤦 ilerlerse hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Mehmetinannesii Sarenin_annesi 36+5iz bende bel agrisindan uyuyamadim bugun sag tarafim cok kotuydu bi kac gundurde sanki alttaraftan igne batiriyorlar cok kotu oluyorum. Cuma gunu randevum var sabredeyim diyorum ama bilemiyorum nolcak
Busra2013 Sarenin_annesi evet 37 de bende yasadım bugun 38+0 olduk hala var bendede 37 de basladı boynumdan ensemden belıme kdr sırtım kopacak boynum kopacak gıbı
Sarenin_annesi Leylayz bel ağrısı doğum belirtisi oluyor diyorlar genelde ama tabii riske atmamak lazım, sırt ağrısı da öyle mi anlamadım ağrısından aglicam artık ne yapsam geçmiyor…
Sarenin_annesi Leylayz belki açılmaların başlamıştır kontrol ettirmekte fayda var son haftalar malum riske atmaya gelmez
Leylayz Sarenin_annesi evet öyle doktoruma yazdım bakalım ne diyecek olmadı giderim bende görünmeye aslında korkum şu gidince alttan muayene edilmesinden korkuyorum🤦
Sarenin_annesi Mehmetinannesii vajina ağrısı bende de bı kaç haftadır oluyor , yatakta dönerken bile rahatsız ediyor, artık hayırlısıyla kucaklarımıza alsak 🥲
Sarenin_annesi Busra2013 kontrole gittin mi, nst de sancı ya da açılma var mı ondan mı oluyor acaba anlayamıyorum
Busra2013 Sarenin_annesi dun gıttım 37+6 da hersey normaldı bıraz tansıyon yuksek cıktı o kdr acılma vs yok sadeve bebek asagı ınmıs ama hala kanala gırmemıs dedı
Busra2013 Sarenin_annesi valla allhtan 37 de basladı surda 14 gününü kaldı ınsallah dogsr bu ıkı haftada daha fazla durmasın ☺️
Sarenin_annesi Busra2013 daha fazla dururlarsa ağrılar ne boyuta gelecek kestiremiyorum 😂 bı an önce dogsunlar zamanları geldi artık bizde rahatlayalım 🤷🏻
Sarenin_annesi Firdevs_sahinnn doktor 4-5 cm ye kadar bazı kişilerde ağrısız olabiliyor demişti. Acı eşiğiyle alakalı bir durum heralde
Firdevs_sahinnn Sarenin_annesi Bende 37+2 yim pazar günü hafif olarak kasık ağrısı başladı sonra nefesimi kesecek kadar şiddetlendi bende açılma mı var ki diye düşündüm
Sarenin_annesi Leylayz çatı muayenesinden bende biraz korkuyorum, sırf onun yüzünden benimde muayeneye gidesim gelmiyor
Sarenin_annesi Firdevs_sahinnn benimle aynı gün 🥰 belkide açılma vardır az bı açılmaya bı sure doğum başlamadan devam edilebiliyor yazıyor her yerde 🤷🏻 çatı muayenesi korkusu olmasa gidip baktiricam ama işte geriliyorum o konuyu düşününce