Oznurbaris Bu senenin sezonu kizceler 😀çevremde ne kadar hamile anneler görsem cinsiyeti kız hepinizden sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağıniza alırsınız inşallah 🤲
zeynonunannesiiii sevde18seker. 13.haftada doktor erkek tahmininde bulundu 18. Haftada kız dedi hemen peşine tekrar baktı erkek dedi 20.haftada detaylı ultrasona girdim öyle öğrendim kız olduğunu yoksa göstermedi halada emin değilim 😂
Aloneanqel sevde18seker 12 haftalıktan başka bir doktor %100 kız dedi. Kendi doktorum daha göremiyordu. Detaylı ultrasonda yani 23+2 de kız olduğu kesinleşti. 😊 şimdi ikinciye hamileyim. İnşallah sağlıklı gebelik olur da yine 12. hafta da gittiğim doktora gitmek istiyorum şuan 5+0 ız daha 😊😊🙏🏻🙏🏻
NehirinAnnesiii sevde18seker karnımın sekli yayvan gidiyor 😂 ben hep tatlı aserdim ekşi hala daha yiyemiyorum 😂 mide bulantılarım ve koku hassasiyetim cok oldu hap içmeyim midem hala bulanıyor 😂 tiksindigim sütten yumurtadan ve soğandan çok tiksindim kokularından dolayi 😂😂
Gamzeates sevde18seker 12. Haftada erkke demişlerdi 15. Hafta da kız 16.hafta da özele gittim kesin kız dedi 17+2 de doktorum da kız dedi şimdi kız evet ama bir de detaylıyı bekleyip ona göre alışverişe başlıycam 🙈😂