Ayse_dnmz Babysharkdutdutdut polikliniğe gitmiyorum yukarıda özgür hocanın takiplisiyim ☺️ ben çok memnunum iki kaybım vardı buyuk haftalarda prematüre doğum yaptım kaybettim kimse bana senin sorunun bu demedi o yüzden ikinci gebeligimde önlem alınmadı gene kaybettim özgür hoca çok şükür hem çok samimi ve işinde çok iyi bir uzman hemen serkalj oldum şu an çok şükür bir şikayetim yok bebeğimde sağlıklı 14. Haftada erkek dedi ama yine bakarız dedi ☺️ şu an 19+2 %100 erkek 🤗
Babysharkdutdutdut Ayse_dnmz ücreti ne kadar peki, birde odası dogumhanenin içinde mi. Beni yukarı yönlendirdiler doğumhane vardı sadece içinde peritonoloji vardı oraya girdim ordada marta kadar hasta kabul etmediklerini söylediler. Doğru yeremi gittim bilmiyorum 🥲
Sinoooom Ayse_dnmz dogup büyüme Ankara ama aslen Samsun 🤩 sevindim bende yakınız 🥰 kaç aylıksın peki 🥰
Ayse_dnmz Babysharkdutdutdut normal kadın doğumun bir üstü katı hemen karşıdaki oda sanırım yanlış yere gitmissin canım Aylik 182 lira
tam1anneadayi Ayse_dnmz aaa bende sivastan ankaraya gelin geldim 2 buçuk sene oldu banada eşimde sivaslı benim ama işimiz burda bende pek kimseyi tanımıyorum:)
Ayse_dnmz tam1anneadayi ay kendimi gördüm 🤗😅 valla sivastan biri olunca daha bir mutlu oluyorum siz nerede oturuyorsunuz
tam1anneadayi Elisa06 ya bende hacettepede muayene olmak istiyorum ama kadın doğum bölümünde nasildir ilgililermidir bilmiyorum aslında şu anda özel bi doktorum var ama malum para yatışmıyor özellere infertilite problemimiz varda
Elisa06 tam1anneadayi valah canım ben hiç muhane olmadım orada çünkü Hacettepenin bir problemi gebe planı varsa ve gebeysen 10 haftalık olması şartıyla yoksa bakmıyor yani orda ilk günden beri muane olacan ücretli bile bakmıyor gebelere
Babysharkdutdutdut Ayse_dnmz ay cahillik çok kötü ben bulamadım ozaman. Bı üst kat dediler çıktım doğum hane vardı sadece başka bir yer göremedim haftaya gittiğimde bakayım ozaman. Doğumhane ye girdim perinotolojiye girdim orası sandım,🤦🏻♀️
tam1anneadayi Ayse_dnmz ben biraz uzak kaldım sizlere :( mamaktayım ben :) ama sivaslıların geneli keçiörendeymiş diye bir duyum aldim :) sivasin neresinden merkezdemiydiniz:) ben yıldızeli ama ailem falan merkezde kalıyorlar
Ayse_dnmz Babysharkdutdutdut hastaneler hep karışık zaten şu Ankara’da kesfedebildigm ogrendigim tek şey şu hataneler artık sürekli gelip gitmekten 🤦🏻♀️ 😄 inşallah gelirsen yazarsın yine belki karşılaşırız 🤗