Sinoooom Nehir-Poyraz malesef öyle insanı yoran yerleri çok ve sürekli yokuş çıkmak zorunda kalıyorsun 😂😂
Nehir-Poyraz Sinoooom ayy evet yaa ben ne güzel sincanda çarşıya beş dklık mesafedeydim burda öyle çarşı vs de yok ahh ahh nasıl zorlanıyorum anlatamam 🤦🏻♀️
Ayse_dnmz Elisa06 Ya ne güzel bizimde gelinimiz abimin eşi Kayserili berbaer orada yaşıyorlar ☺️ çok severim kayserilileri teyzemler falan da orda umarım görüşürüz bir gün
Ayse_dnmz Anneym merhabalar 🙋🏻♀️☺️ 19+2 deyim şu an daha öncesinde iki kaybım var 19 haftalık ve 23 haftalık şu an dikisliym inşallah bu sefer nasip olur 😔 sen kaç haftaliksin acaba hangi doktara takiplisin ☺️
Anneym Ayse_dnmz İnşallah sağsalim kucağına alırsın 🤲 27+4 benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim de Mehmet Sinan Beksaç dı doktorum benimde ilk gebeliğim den önce 2 düşüğüm vardı kan pıhtılaşmasından ötürüymüş Şuan polikinliğine gidiyorum hangi doktor varsa o değişiyor genelde şimdiye kadar 3 doktor gördüm 🤣 Senin doktorun kim yukarıda mısın polikinliktemi
Babysharkdutdutdut Ayse_dnmz poliklinigemi gidiyorsunuz yoksa hocaya mi bende oraya başladım ama pek memnun kalmadım. Birde cinsiyeti ne zaman soyluyorlar 🥰
Ayse_dnmz Anneym Bende ilk iki gebeligimde polikliniğe gidiyordum ama işte riskli olduğu için bu sefer yukarı da özgür hocayi tavsiye ettiler onda takipliyim çok şükür iyi bir hocaya denk gelebildim iki kayıp sonrası☺️ nerede oturuyorusnuz gerçi çok bilmiyorum ama buraları
Babysharkdutdutdut Anneym polikliniğe bende yeni basladim ama hiç memnun kalmadım. Yukarıda da randevu alamadım peritonoloji var dogumhanenin içinde oradanmi alınıyor acaba oraya gittim marta kadar hasta almıyor doktor dediler. Birde cinsiyeti poliklinikte ne zaman soyluyorlar 🥰
Anneym Ayse_dnmz En iyisini yapmışsın bende 2 düşükden sonra Mehmet Sinan beksaç yukardaydı ona gitmiştim aslında bu gebeliğim de de olsa ona giderdim ama emekli oldu bende sıkıntılarımı biliyoruz diye bu sefer aşağıyı tercih ettim. Karapürçekteyim ben doğma büyüme Ankaradayım ama benimde bilmediğim çok yer var hala Keçiöreni pek bilmiyorum mesela bende girmişliğim var ama hani ne nerededir neresinde ne vardır falan bilmiyorum 🤭
Ayse_dnmz Anneym valla benim bildiğim hastaneler şehir hastanesi , Hacettepe , Gülhane 😁 Etlik e gidebiliyorum tek başıma birde Şentepe falan bu kadar simdilik pandemi geçsin inşallah bebeğinizde sağlıkla alırsam gezicem
Elisa06 Ayse_dnmz çok fazla takma pandemiyi hayatın oluruna bırak gez toz yürüyüş yap pozitif ol kendini koru Ama evede bağlama pozitif düşün pozitif ol ♥️🤷😘 gebeliğin tadını çıkar yani
Ayse_dnmz Elisa06 Valla çok isterdim ama 😔 şu an dikisli olduğum için pek fazla kalkamıyorum açıkçası her günün korku içinde geçiyor suyum mu geliyor bebek mi geliyor falan tabi bunada şükür idare etmeye çalışıyorum doğuruym sağlıkla inşallah gezicem 😅
tam1anneadayi Elisa06 ya bende hacettepede muayene olmak istiyorum ama kadın doğum bölümünde nasildir ilgililermidir bilmiyorum aslında şu anda özel bi doktorum var ama malum para yatışmıyor özellere infertilite problemimiz varda
Ayse_dnmz Babysharkdutdutdut polikliniğe gitmiyorum yukarıda özgür hocanın takiplisiyim ☺️ ben çok memnunum iki kaybım vardı buyuk haftalarda prematüre doğum yaptım kaybettim kimse bana senin sorunun bu demedi o yüzden ikinci gebeligimde önlem alınmadı gene kaybettim özgür hoca çok şükür hem çok samimi ve işinde çok iyi bir uzman hemen serkalj oldum şu an çok şükür bir şikayetim yok bebeğimde sağlıklı 14. Haftada erkek dedi ama yine bakarız dedi ☺️ şu an 19+2 %100 erkek 🤗
Anneym Babysharkdutdutdut Tam emin olmamakla birlikte polikinlikteki sekreterlik yönlendiriyor diye biliyorum.14.haftalarda falan görürlerse söylüyorlar mesela benim minnak göstermedi ayrıntılı ultrasonda bacagı kapalı ama kız dediler daha sonra ki kontrol de de bacagı kapalı ama kıza benziyor dediler 😊