Brlayayse Eckd gece boyunca bel ağrısı çektim sabah bnm de yok oldu bel ağrım🤣hemde gün boyu pasta çörek t zmlk koyuldum ona rağmen geri gelmedi🤣😁
Irem2veysel Fatime_gdl benimde öyle heleki uzun süre ayakta durunca bacaklarım agriyo bı minnoslarimizi kucağımıza alsaydık hayırlısı ile 🥰🤲
gulcan_oztknnn_glcn Kızlar bişey sorucam 36 haftalık olduk 37ye giricem bebek kendini bi yere topluyor ve orası sertleşiyor bugun de oyle çok hareket etmedi sadece toplandı karnıma neden olur ki
Nisayluh ozgeakkaya saglıkla kucağınıza alırsınız insAllah az kalmış dogumunuza özlem ballıya geçmistiniz sanırım bende ona gecmistim naile den sonra dogum sonrası tecrubelerinizi paylasirmisiniz acaba🙏
1umay1azra Kızlar 38+2 yim alt karnımda batma, kasılma ve ağrı var. Ara ara giriyor. Ama birkaç gündür böyle. Dün dr baktı bisey yok dedi. Benim gibi olan var mı?
Cansusahinn Meleklerim34 aa geçmiş olsun canim bende 32 haftalıgim bilmiyordum ilk defa duydum şimdi ne oldu ne diyor doktor??
Meleklerim34 Cansusahinn ilaç başladı şuan zaten 36.ci haftadayız bundan sonra doğsa bile yüksek ihtimal küveze gerek kalmaz inşaallah ama yine de bu hafta bitince ilaç kesilecek akışına bırakılacak artık ne zaman doğarsa
Derya_Ayaz Durununannesi46 ben hep görüyodum sizi de çok yazmıyorum ondandır:) sağlıcakla alalım bebisleri inşallah 🥰