haticeyld5437 Kızlar 5 haftalık gebeyim aşırı öksürüyorum üşüttüm sanırım ne önerirsiniz ilaçta alamıyorum 🥺kuru öksürük resmen
Tuana_ haticeyld5437 bal karabiber pekmez limon karıştır ye sürekli birde ılık süt iç canım bende aynı olmuştum öyle atlattım
ipek-nefes11 Emelmirac son 9 benimde😍 sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah ağrısız sancısız sezeryan sanırım sizinde😊
Emelmirac ipek-nefes11 Amin inşallah 😍 Yok normal benim ki 2.3 saattir sancılarım var hafiften bekliyorum bakalım neler olcak 😅
Selencnbz Hasretim16 az kalmış,Allah dayanma gücü versin inşallah ama çoook az kalmış okuyunca ben heyecanlandım. İnşallah sağ salim sağlıkla doğurursun
Hasretim16 Selencnbz amin canım inşallah. 🙏 çok teşekkür ederim 🙏 sende sağlıkla kavuş evladına inşallah
Fatime_gdl Irem2veysel valla zaman zaman adet sancısı gibi oluyor ama çok şükür bel ağrısı yok ama ayağa kalmayada hiç dermanım yok
Irem2veysel Fatime_gdl benimde öyle heleki uzun süre ayakta durunca bacaklarım agriyo bı minnoslarimizi kucağımıza alsaydık hayırlısı ile 🥰🤲