Zehra9616 Mervemami ogrendigimiz gun abisi toprak dedi babasida sencer’i takti pesine toprak sencer oldu ismi 😊💛
MrsMavis Mervemami 36+3 ten merhaba kızlar erkek ismi bulmak ne zormuş hala ismini koyamadık çocuğumun
Mervemami MrsMavis Evet yaaa 🌝 Kız olsa kuş ismi , çiçek ismi , renk ismi , börtü böcek , kara parçası hatta şehir ismi ( Okan Bayülgen’in kızının ismi İstanbul ) koyuyorsun bişey . Erkek çok zormuş ya 🥲
Sinem_20 Mervemami Biz Aras koyucaktik 35+4 olduk 2 gün önce soğudum isimden vazgeçtim emzik zinciri bile yaptırmıştım atıcam artık onu 22 gün sonra doğurucam hala ismi yok oğluşumun🥲
aysnrsvs Smyye1B kürekle ağızlarına vurmak lazım 😁 bizde Kayra ya karar verdik kızım da Ömer Kayra olsun diyip duruyor babaannecigi sizde Ömer var Kayra olsun diyor fikir sorduk sanki keşke kardeşim gibi olsa oğlum da 😍 kardeşimin adı Ömer bu arada
iremcannn1907 aysnrsvs benim oğlumun adı Kayra ve ben Ömer Kayra çok istemiştim 😂 eşim sevmedi Ömer’i bi türlü kandıramadım mete Kayra koyduk 😂
Smyye1B aysnrsvs Gereksiz boş boş konuşuyorlar işte heşeyini çeken biz üstlerine vazife gören onlar 🙄😅
Papatyaytt Mervemami ben 33 haftadayim canm oğluşum dogucak ama halaaa net biseye karar veremedik sadece %80 Muhammed Talha koymayı düşünüyoruz ama bana çok uzun gibi geliyor Aslında sadece Talha düşünüyorduk ama iki ismin çok bereketli ve iki isim taşıyanların zeki oldugunu duydum bide sünnet ya yuzden bilemiyorum kafalar karışık ama Talha net yani bakalım 😅🥰
Mervemami Papatyaytt Benim eşim 3 erkek kardeş , üçünün de iki ismi var . Bi de ailede gelenek ilk erkek toruna dedesinin ismi verilmiş 1853ten beri 😂Hasan -Mahmut -Hasan -Mahmut … Bizim oğlanın ilk ismi Hasan olacak gibi duruyor da ikinci ismi hiç seçemedik ya 😂 Muhtemelen 39+5 e gelince de bulamamış olacağız 😂
Meri3220 Mervemami Alparslan koyacağız Allah izin verirse kuşuma 🤭 ama yiğit aras özgür görkem Furkan deniz de düşündüğüm isimler arasındaydı eşim beğenmedi
Mervemami Meri3220 Deniz ben de düşündüm , babası sevmedi . Ama Özgür çok güzel geldi şuan kulağıma 🥰
aysnrsvs iremcannn1907 kardeşimin adı diye değil de ben çok seviyorum Ömer ismini dedemin de ismi Ömer Asaf istedim sonrasında Kayra ya karar verdik 💙