Mervemami Henüz isim bulamayan dedim ama daha bugün %100 erkek olduğunu öğrendim minik beyefendinin :) Sizin isimler hazır mı ? Ayrıca oğluşu olan tecrübeli anneler ne tavsiye ederler ?
busegrr Mervemami Barlas Ege boncuğum💙 Atlas, Cihan, Aren, Bora, Alp, Çağdaş, Çınar sevdiklerim arasında♥️
Demirssmomm Mervemami 25.haftadayız 1 tane bile seçeneğimiz yok 🤦🏼♀️ Herkes isim soruyor, henüz yok dediğimde de her kafadan bi ses çıkıyor. Bide demezler mi koyun diye değil ama güzel olduğu için fikir verdim diye 🤦🏼♀️
Smyye1B Demirssmomm Biz buldukta noldu hala Ömer koyuyoruz dedikçe her kafadan başka ses çıkıyor 😅 Kaynım bile tutturdu peygamber adı koyun Ömer olmaz diye 😒
Mervemami Demirssmomm Kura çekmek mantıklı böyle durumlarda bence ya 😂 Yani bu aralar bana çok mantıklı geliyor 😂 Evet herkes yeni doğacak bebekte bir iz bırakmak istiyor ama insanın koyası varsa bile kaçırıyorlar maalesef . Ben tanıdıklarımın bana tavsiye ettiği isimlerden soğuyorum . Galiba iç güdüsel olarak babası ve benim dışımda isme kimse karar vermiş olmasın istiyorum . Bilmiyorum
0103qsf Demirssmomm 29.haftadaym ayni durum bndede war asiri sinir oluyorm ben bulamadkca insanlar onu koy bunu koy diyor
Mervemami 2erkekannesiii Çok uyumlu 💙💙 Nasıl erkek annesi olmak ? Gerçekten anneye daha mı düşkün oluyorlar 🥰🌝
Mervemami tugbaacng Evlenmeden önce ben de oğlum olursa ismi Ali Ayaz olsun derdim . Ayaz güzel isim 💙
Demirssmomm Smyye1B tövbe ya.. ömer ismi güzel isim, anne baba olarak karar vermişsiniz.. insanlar ne istiyo gerçekten anlamadım.. darısı başımıza inşallah bizde karar verebiliriz doğana kadar 🙈
Beroo Smyye1B Ömer Mervemami Ömer Alp koyacağız inşAllah :) Eşim Kuran da geçen bir isim olsun diye diretmeseydi kesinlikle Ömür Tuna koyardım ☺️
aysnrsvs Smyye1B kürekle ağızlarına vurmak lazım 😁 bizde Kayra ya karar verdik kızım da Ömer Kayra olsun diyip duruyor babaannecigi sizde Ömer var Kayra olsun diyor fikir sorduk sanki keşke kardeşim gibi olsa oğlum da 😍 kardeşimin adı Ömer bu arada
Bayancorek Mervemami bizim cinsiyetimiz henüz belli değil ama Yekta,Demir,Dağhan,Hazar çok hoşuma gidiyor eşim hiç birini beğenmedi erkek olursa baya zorlanacağım isim bulma konusunda bende 😨🙊
Mervemami Bayancorek Erkek olunca babalar daha bi müdahaleci oluyorlar sanki ya 😂 Ben eşimden hiç beklemezdim . Yani ne seçsem kabul eder gibi geliyordu ama isim düşünürken çok ayrışıyoruz 😂
Smyye1B Demirssmomm Bize genelde erkekler karışıyor kendileri istediği isimleri koyamamışlar çocuklarına bizimkine karışıyorlar. 😅 Kim ne derse desin Ömer diyorum öyle seviyorum vallahi 🥰
Beroo Smyye1B Ali eşimin adı yoksa kesinlikle Ömer ile harika uyumlu :) çift isim koyduğunuzda çocuğa aile nasıl sesleniyorsa genelde herkes o şekilde sesleniyor yani ben çift isim taraftarıyım uyumlu ve söylenişi kolay olduktan sonra ☺️
Smyye1B Beroo Benimde eltimin oğlu Ali dediler Bi ailede 2 ali olmasın. 😇 Ömer Efe ye de eşim pek ısınmadı madem dedik dümdüz Ömer olsun 😇
Elmas_1 Mervemami Haftadayız Mehmet Yağız olacak inşallah 🐣 Mehmet belliydi yanına yağız ekledik hayırla gelsin tüm bebişler 🤗 🤍