Sekr5 Kızlar bugün doktora gittim 33 haftalık hamileyim ama bebeğimin gelişimi bir hafta gerideymis kilosu ayına göre az dedi sen almışsın bebek çok almamış dedi doğuma kadar onu gelistirmemi söyledi bebeğim nasıl kilo alır tecrubelerinizi paylasirmisiniz
esmerbomba Sekr5 muz kaşar peynir süt yoğurt kuruyemiş tahin pekmez bu karı mutlaka tuket inşaallah alır bebeğin kaç kg
Renasumut Sekr5 her sabah ac karnına iki kaşık pekmez içtim sonra kahvaltıda iki yumurta kaynattıp yedim tahin pekmez zeytin kaşar peyniri yedim sonra bi tabak yogurt
Renasumut Sekr5 gün içinde bi bardak süt muz tükettim aksam yemekten sonra yine süt muz ceviz kuru üzüm birde her gün bi havuc yemege çalıştım aldı
Sekr5 Busra2013 valla 4 haftada sadece 200 Gr almış benimki o yüzden gelişimi yavaş dedi 4 hafta önce gittiğimde 1600 du 😔
Serapcemre Sekr5 bir haftadan bir şey olmaz canm üzülme ben de korona oldm bir hafta gerilemiş dedi gidince inş düzelmiştir sen kaşar muz ceviz soda süt yogurt ye bol bol düzelir benm bebişte son aylarda bayagı zayıftı bu dediklerimi yiyerek 300grm almıştı haftada
Busra2013 Sekr5 ya alır ınsallh 2500 olsa yeterlı daha suresı var alır bence benımkud eaz az alıo 34 de 2350 grmdı 37 bugun gıttım 2830 gr olmus
Zmg7 Sekr5 bizde de aynı durum vardı yukarda diğer arkadaşların yazdıklarını yedim. Ama son günlerde cici bebe yedim işe yarar demişlerdi o mu yaradı bilmiyorum ama üst üste iki hafta bebek kilo almadı cici bebe yediğim hafta 100 gr almış bebek. İsterseniz deneyin sizde
Sekr5 Busra2013 malesef bende yediklerim bana yarıyor malesef kilo almaya meyilliyim zaten😄 deniyecem çok teşekkür ederim🥰
Aayyssuu Sekr5 2 oğlumda da son haftalarda cicibebe muz süt karışımı yapıp yedim bende etkisi güzel oldu canım şimdi yine yapıyorum inşallah kızımda da yarar 💐
Zmg7 Sekr5 Rica ederim inşallah işe yarar ama çok da stres yapma canım illa ki çok kilolu olmak zorunda değil yeter ki sağlıklı olsunlar🙏